Co myśicie o czarnych słupkach w essim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co myśicie o czarnych słupkach w essim moim zdaniem to fajnie wygląda i generalnie odmienia troche autko

rzekomo dobre jak ma sie czarne szyby..mi to proponowal kolega ale sie nie zgodzilem..to pasuje, owszem, ale chyba do projektow w stylu Pawla AMG gdzie masz duzo akcentow czarnych przy jasnym samochodzie [bialy, zolty itp]

Badzo fajnie to wyglada chcialem tak zrobic u siebie ale nie mam juz z przodu ciemnych szybek

Cytat:
2008-10-17 21:50:58, Rurzowy_Rzufff pisze:
rzekomo dobre jak ma sie czarne szyby..mi to proponowal kolega ale sie nie zgodzilem..to pasuje, owszem, ale chyba do projektow w stylu Pawla AMG gdzie masz duzo akcentow czarnych przy jasnym samochodzie [bialy, zolty itp]

Niekoniecznie, u mnie na niebieskim też nieźle wygląda

Są OK. Nie koniecznie ciemne szyby, nie koniecznie dużo akcentów czarnych.... Po prostuw normalnym też powinno być OK, połączy ładnie linię okien bez kolorowych przerywników. Tak samo jak w wielu autach stosuje się już seryjnie folie na słupki.

ja mialem u siebie i wygladalo duzo lepiej jak biale slupki

Ja u siebie też zrobiłem czarne słupki jakieś 3-4 miesiące temu. Autko wygląda zupełnie inaczej (czyt. ładniej). Zdjęcia u mnie w profilu.

jestem na tak

Mój jest biały(kombi) i też myślę o czarnych słupkach ale nie koniecznie o szybach,mam przykre doświadczenie z Los Omegos kombi najczarniejsza czerń na szybach plus zaparowane szyby=hak wbity w passata między drzwi. A teraz pytane odnośnie czarnych słupków,czym folia? lakier? matowe? błyszczące?

ja mam na na czarno, ale polecam sprayem, bo folia szybko pęka i odłazi.