Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jaro Mazda 323 Warszawa | 2003-07-22 16:29:50 hej Qbas, poszukaj, na forum byl juz poruszany ten temat i poczytaj ...
Pozdrawiam |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2003-07-22 16:31:48 |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2003-07-22 16:53:46
Najlepiej to zrobić ranking punktów (ale do tego potrzebna chyba będzie osoba do obsługi i uakualniania danych oraz nowy serwer bo na tym nie ma chyba miejsca) |
![]() marcinkedryna TOYOTA DRIVER Toyota Supra Turbo M ... Warszawa | 2003-07-22 17:03:30 Zrobmy, zrobmy.
Opisze wtedy wszystkiem moje przypadki w Markach (u Cygana) I obserwacje, jak traktuja inne samochody. Przy takiej ilosci dealerow w Wawie statystycznie musi byc choc jeden porzadny. |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2003-07-22 19:11:02
Tylko tu chyba nie ma możliwości robienia punktacji i jak oddasz jeden głos to nie możesz więcej |
![]() janooop Warszawa | 2003-07-22 19:26:26 Według mnie trzeba poczekać na nowy serwe który będzie stał dla nas ![]() |
![]() Dman-666 TOYOTA DRIVER Betoniarka 1.0 Warsiawa | 2003-07-23 17:32:25
To ja poprosze na forum...bo po nieszczesnej CCC jest to drugie, najblizsze mi ASO |
![]() janooop Warszawa | 2003-07-23 17:54:21 Co za pech ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2003-07-23 19:03:11 ja mogę się tylko wypowiedzieć na temat ASO w Bytomiu ale jak narazie nie zraziłem się do nich i nie mam zamiaru jeździć gdzie indziej... Byłem na przeglądzie to grzecznie wszystko się odbywało... w międzyczasie byłem na jeździe próbnej Corollą tylko to mnie zdenerwowało że na tą jazdę wzięła mnie taka młoda babka... ale przed odjazdem koniecznie chciała zobaczyć moje prawo jazdy... a widziała mnie w salonie jak 2 min wcześniej przedłużałem umowę ubezpieczeniową (ale podobno tak młodo wyglądam ![]() ![]() ![]() Nie mam zamiaru korzystać z innych ASO ![]() |
![]() senser Avensis 1.6 4AFE 98` Grodzisk Maz. | 2003-07-23 22:47:18 Wiesz co to trochę dziwne Alan....te 30 km przejechane to wcale nie świadczy dobrze o serwisie! Tak to wygląda jakbyś po prostu nie chciał zepsuć (nawet nie z twojej winy...) tej dobrej atmosfery jaka cię łączy z twoim ASO... Ja bym 5 min nie wytrzymał! Abym nie zapytał kto śmiał jeździć moim wozem bez mojej zgody i wiedzy! Weź na poprawkę to...że ktoś mógłby spowodować nim wypadek! Już pomijam to, że wygrałbyś toczącą się dwa lata sprawę... ![]() ![]() Więc na pewno nie można powiedzieć że jest "idealny".... ![]() |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2003-07-24 09:39:31 senser: nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w ASO na zleceniu serwisowym widnieje klauzula, że klient wyraża zgodę na jazdę próbną przeprowadzoną przez pracowników serwisu po wykonaniu usługi. Nie jest napisane ile kilometrów ma trwać taka jazda. ![]() Pozdro. |
![]() Iceman Toyota Corolla Warszawa | 2003-07-24 09:48:22 Wiecie co raz widziałem jak pan z serwisu jechał moją corollka na jazdze po naprawie. Na skrenconych kołach zadymił przednie opony a na progu na asfalcie przytar spodem. Wiecej sie tam nie pojawiłem, a ze serwis już nie istnieje wiec nie ma problemu. |
![]() Jaro Mazda 323 Warszawa | 2003-07-24 09:51:47 Ale sie czepiasz Senser ... Perzan dobrze mowi, klauzulka o jezdzie testowej jest w wiekszosci ASO z jakimi mialem stycznosc ( Mazda, Peugeot, Citroen, Opel, nawet Mercedes, no i jeszcze Fiat i Daewoo ... ) a pozatym to jaki widzisz problem odlaczyc predkosciomierz ... w koncu to warsztat oni wiedza jak to zrobic ... ![]() I to jest jeden z wielu powodow dlaczego nie potrafie zaufac warsztatowi i wszystko naprawiam sam ... |
![]() senser Avensis 1.6 4AFE 98` Grodzisk Maz. | 2003-07-24 11:31:01 Jaro...jeśli się tak czepiam to poczytaj co napisał na ten temat Iceman...Nie czepiam się jazdy która jest oczywiście uzasadniona...Ale czepiam się takich patentów o których pisze Iceman...Ale przepraszam bardzo...pojechać 30 km...co się tyle testuje? Chyba spalanie na setkę, albo w ile czasu dojadę samochodem klienta do Babci w Konstancinie? Ty myślisz że się czepiam...ty może nie widzisz problemu w tym kto, czy i ile ew. jeździ twoim wozem...ja widzę.... |
![]() Jaro Mazda 323 Warszawa | 2003-07-24 11:39:31 Pomijajac juz czepianie sie ... jak nie udowodnisz ze serwisant tak jezdzil to i tak nic nie wygrasz ...
Iceman, moze ten serwis testowal wytrzymalosc przegubow i zabezpieczenia antykorozyjnego podwozia ?? ![]() |
![]() Jaro Mazda 323 Warszawa | 2003-07-24 11:43:59 jeszcze raz ja ...
To skoro tak sie martwisz o swoja Toyotke, to po co jezdzisz do jakiegokolwiek warsztatu ?? ja sie martwie o swoja Magdalene i naprawaim wszystko sam, i prosze nie mowcie mi ze nie mozna i nie potrafie, bo ja tez kiedys sie na niczym nie znalem i w zasadzie sam sie wszystkiego odnosnie samochodow nauczylem wiec chyba mozna ?? Nie kumam tego troszke .... Skoro tak wiekszosc psioczy na te serwisy to po co tam jezdzicie ?? ( pytanie nie bylo skierowane do posiadaczy autek na gwarancji ) |