| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MichuLCA Daewoo Espero Legnica | 2008-10-09 14:19:01 Cześć. Mam problem z wycieraczkami jak i spryskiwaczami. Dokładnie chodzi o to przy zbiorniku od spryskiwaczu są dwie kostki jedna idzie do tego wężyka co przekazuje płyt na szyby a na górze jest druga kostka i idzie gdzieś w stronę dmuchawy na to wyszło mi, jak ją podłączyłem dzisiaj to zapaliła mi się żółta kontrolka na pulpicie chyba od spryskiwczy, chciałem włączyć wycieraczki i podniosły się tylko kawałek i przestały działać, próbowałem z resetem komputera ale to nie pomogło, odłączyłem całkowicie tą kostkę i dalej nie działa mi. Może bezpiecznik poszedł jak tak to napiszcie nawet gdyby to nie były bezpieczniki jakie ma oznaczenie na ten tablicy co zakrywa bezpieczniki bo sam nie wiem. Prosił bym o pomoc. Pozdrawiam MichuLCA [ wiadomość edytowana przez: MichuLCA dnia 2008-10-09 14:20:58 ] |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2008-10-09 15:41:57 Ale macie problemy, a temat wałkowany nawet nie sto a tysiąc razy.
Ale pomysły też macie niezłe, zamiast sprawdzić bezpiecznik lepiej zresetować kompa Bo ciekawe co może mieć wspólnego komp sterujący wtryskiem paliwa z wycieraczkami Ja myślę że następnym razem jak przebiję oponę też zacznę od resetu kompa![]() |
MichuLCA Daewoo Espero Legnica | 2008-10-09 22:10:36 No z tym komputerem przesadziłem trochę. Ale przekipiszowałem dokładnie bezpieczniki nie dawno i wymieniłem dwa które spalone zostały. Dzięki za odpisanie za posta. Pozdrawiam |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2008-10-10 08:08:32 A ja zlituję się nad Wami i zdradzę Wam sekret, że jedna z tych kostek jest do czujnika poziomu płynu w zbiornikach montowanych w błotniku (wersja z ABS) |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-10-10 08:30:27 ....Albo można "se" zrobić kontrolkę załączania wentylatora chłodnicy >> KLIK << |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2008-10-10 16:04:53
zdradzasz tajemnice klubowe |