Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() km1 Toyota Camry Kraków | 2004-04-15 20:09:20 Ide sobie w centrum kraka, patrze stoi taka toyka jak moja tylko biała, w pewnej chwili nie dowierzałem ![]() ![]() Przyszedł mi na myśl ciekawy pomysł jak werbować do klubu nowych ludzi, szczególnie tych z unikatowymi modelami toyek. Można by wydrukować pratycznie żadnym kosztem wizytówki naszego klubu i rozdać na zlocie ludziom. W ten sposób jak każdy nosił by w portfelu taką zawsze mógłby np wsadzić ją za szybe jakiś obceej toyki ![]() |
![]() CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-04-15 23:57:24 ja mam wydrukowane i co fajniejszym i nie tylko wlepiam lub daje przez szybke jadac po wrocku ![]() ![]() ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-16 12:32:07 Spróbować zawsze warto ![]() ![]() |
![]() Ambrozy Niunia E Warszawa | 2004-04-16 12:34:13 Ja mam troche takich wizytówek które umieszczam w wolnych chwilach w Toykach... |
![]() tomek_paseo TOYOTA DRIVER Seat Ibiza + Ave D4D Wrocław | 2004-04-16 13:19:21 Hmm... z tymi wizytówkami - to zupełnie fajny pomysł ![]() Mi póki co pozostają podkładki pod rejestrację - TKP ![]() Już kilka osób - kierowców toyotek pytało mnie o klub - widząc te podkładki - tak w zasadzie to tylko te podkladki zdradzają markę mojego autka ![]() |
![]() CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-04-16 17:40:54
Niop calkiem fajnie zapiernicza i hmmm chcialbym sprawdzic jakby byla konfrontacja z yarkiem 1.3 ![]() ![]() ![]() |
![]() janooop Warszawa | 2004-04-17 16:08:32 A jeszcze nie testowane :o nieładnie chłopaki nieładnie ![]() ![]() ![]() |
![]() tomek_paseo TOYOTA DRIVER Seat Ibiza + Ave D4D Wrocław | 2004-04-17 18:06:31
Nie mówię o znawcach Toyoty ![]() ![]() A tak przy okazji, to oprócz braku oznaczeń, są "zintegrowane" brewki na reflektorach ... przedni zderzak obniżony o 4,5 cm, do tego gładki (bez charakterystycznego otworu na znaczek), rejestracja na dole ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: tomek_paseo dnia 2004-04-17 18:09:16 ] |
![]() miodek997 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,3 Luna Warszawa | 2004-04-20 09:18:28 Zarówno pomysł z wizytówkami jak i zagadywaniem właścicieli Toyek ... to bardzo ciekawy i wart rozważenia pomysł. ![]() |
![]() mandes TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Warszawa | 2004-04-20 09:35:11
Dokładnie. Nawet wczoraj miałem taką sytuację: Wracając do domku, stanąłem na skrzyżowaniu, obok ślicznej czarnej Corrolki na pięknych 17 sto calowych felach....pomyślałem: pewnie ktoś z naszego klubu. Patrzę na ramki, a tu jakaś reklama dealera z Piaseczna. Pomyślałem: pewnie kierowca tak samo się fascynuje tą marką jak my wszyscy w klubie i warto by go było zwerbowac do nas. Pytanie: w jaki sposób, przecież nie będe mu przez okno krzyczał żeby wszedł na stronę toyota.org.pl i przyłączył sie do klubu, bo pomyślał by że jakiś świr jestem. I tu przypomniałem sobie o wspaniałym pomyśle zrobienia wizytówek klubowych. Tak więc stanowczo popieram pomysł. Aha i jeszcze jedno: próbowałem zrwócić jego uwagę na moja ramkę, i znowu pytanie w jaki sposób. Wtedy dopiero by pomyślał że chce go wysadzić z Toyki "na stłuczkę" albo na "kapcia" ![]() |
![]() tercel TOYOTA DRIVER tercel Bełchatów | 2004-04-25 14:13:32
witam ja jestem szczęśliwym posiadaczem tercela z 90 roku. fajny oryginał w okolicy nie widziałem takiego. kilka w łodzi. napiszcie co sądzicie o tym "bolidzie" ![]() pozdrawiam |