Obszywanie kierownicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam ochotę obszyć sobie kierownicę, bo już troszkę wytarta. I takie pytanie - ile kosztuje taka przyjemność mniej więcej we Wrocku? Poza tym zastanawiam się nad obszyciem samemu i w takim przypadku, co sądzicie o czymś takim:
klik 1
klik 2
klik 3
ten ostatni zajmie najmniej czasu, ale nie jestem przekonany co do wyglądu.

moze maly OT ja u siebie zaplacilem 130 za obszycie trojramiennej i powiem ze jestem zadowolony bo ladnie mi to facert zrobil - zreszta ma profesionalny zaklad wiec nie mialem jakiks wiekszych obaw

oki, ale troszkę daleko bym miał do ciebie

z tego co się ostatnio orientowałem to ceny wahają się 120-150zł
możesz też wysłać do obszycia np tu allegro

Polecam tąFIRME, robi naprawdę dobrze - z tego co wiem to Paweł_AMG u nich obszywał kierkę
Adresu strony nie pamiętam a;e obszycie kiery jakieś 150zł PROFESJONALNIE

Cytat:
2008-10-15 20:08:56, czyczu pisze:
Polecam tąFIRME, robi naprawdę dobrze - z tego co wiem to Paweł_AMG u nich obszywał kierkę Adresu strony nie pamiętam a;e obszycie kiery jakieś 150zł PROFESJONALNIE

oki, napisałem do nich - zobaczymy ile sobie będą życzyć.
Ewentualnie ktoś próbował obszywać samemu? Jak wyszło??

Kierownica czarna (jednobarwna) od 150 zł z materiałem
Kierownica wielobarwna od 160 zł z materiałem
Kierownica perforowana od 170 zł z materiałem
Obszycie kierownicy w aucie (bez demontażu kierownicy, poduszki) dodatkowo 30 zł

CENNIK

Klik 3 mi się nie podoba. Za duża dziura; za wąska skóra.

Ja kupiłem dawno temu skórę gdzieś chyba z Krakowa (ale to nie ważne). Dostałem mocną nić i sam sobie ja naciągnąłem porządnie kombinerkami.
Kosztowało to mnie koło 30 zł. Skóra służy mi do dziś, ale po latach jeżdżenia się przeciera. Szkoda, może nową założę.