Rozpórka przedniego zawieszenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ktoś ma zdjęcia lub wymiary rysunek rozpórki???

samara, klasyk? górna, dolna? jak samara, to gaźnik/wtrysk?

klasyk, gorna przednia i tylna

wiadomo że klasyk

Rozpórka przedniego zawieszenia do klasyka:
http://tuningsport.ru/market/product_info.php?cPath=15_52&products_id=112

Innych nie znalazłem.

Mam takie cos,pewnie bede sprzedawal-bo niestety moje dellorto sa za wysoko(kolektor wysoki) i nie miesci sie- chyba ze cos przerobie- moge zwymiarowac.

do diaska, na tej stronce jest mnostwo fajnych rzeczy, szkoda tylko ze niema zadnych specyfikacji co do czego itd. a po drugie co to za waluta i czy ktos juz z nimi komunikowal sie w sprawie jakichkolwiek zakupow ?

a co powiecie na taką rozpórke ?
cena około 80-85 plus wysylka 15pln Poczta.
Rozpórka od rosyjskich tunerów. Profesionalna

[ wiadomość edytowana przez: bartixr dnia 2008-10-25 22:52:46 ]

ta rozporka ma racje bytu tylko przy dobrze przygotowanej do tego budzie, jako ze nie rozpiera punktow mocowan amortyzatorow. sciany komory silnika musza byc odpowiednio wzmocnione i usztywnione jesli to cokolwiek ma dac

innych nie produkuje się w sporcie samochodowym w Rosji, więc pewnie to rozwiązanie jest ok (lub brak innych rozwiazań rozpórek przednich górnych), gdyż w przeciwnym wypadku wykonaliby inaczej .. IMHO

nie mowie ze ma byc inne, tylko zeby ta rozporka dzialala buda musi byc odpowiednio przygotowana. chyba ze ktos wsadza to tylko po to zeby wygladalo

Nie zgadzam sie z tym co napisales. Lada klasyczna nie ma mcphersonow i sprezyna jest oparta w zupelnie innym miejscu niz amortyzator. Jesli ta rozporka nie miala by sensu, nikt by raczej tego nie stosowal - tylko od razu zrobil by na amortyzatory. Widzialem juz niejedna lade z taka rozporka(bez obspawywania mocowan amorow) i na prawde spelnia swoja role.
To tak jak bys powiedzial ze klatka bez obspawania budy nie usztywni jej.

no ja jednak jestem z tych, ktorzy wola jak jest zrobione raz i porzadnie, bo wtedy to daje najlepsze rezultaty