Fikcyjny przegląd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Zakupiłem 1 września ów roku Fiata Uno, dziś byłem w wydziale komunikacji go zarejestrować i wyszła taka sprawa, że przegląd był lewy. Sprawa została sporządzona do prokuratury i oczywiście to sprzedający podrobił ów badania techniczne, gdyż były one robione przed moim zakupem, z pewnością będą go ciągać i będzie się tłumaczył, a jak będzie wyglądała sprawa ze mna mógłby mi ktoś przybliżyć to wszystko ponieważ pierwszy raz mam do czynienia z taka sytuacjią, a na każdemu z nas może się przydarzyć.

jaka miales tresc umowy kupna/sprzedazy ?

pozdr

umowę wziąłem z tej strony :

http://autko.info/umowa-kupna-sprzedazy,3

Wszystko było załatwiane uczciwie, żadnych przekrętów z mojej strony, a przez to ja mam teraz jakieś problemy w dodatku dzisiaj pojechałem na przegląd a jeden numer był skorodowany i nie chcieli mi podbić przeglądu, gdzie mam się dalej z tym zgłosić czytałem w internecie, że trzeba iść do wydziału komunikacji i oni wystawią jakieś zaświadczenie o wydaniu nowych numerów nadwozia...

Z dnia na dzień coraz bardziej mnie załamuje ten samochód, żeby on był jeszcze tego wart...;/ Pozostaje mi tylko pytanie " CO DALEJ ?"