CEWKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy to prawda że w mv6 zdychają cewki jeżeli coś wiecie na ten temat to napiszcie

Ha... zeby to bylo wiadomo, ze to cewki... Prowo wymienial i wszystko wskazuje, ze ja tez to zrobie bo odebralem dzisiaj auto i nadal nie jezdzi jak powinno.

Myśleże to prawda mam znajomego w serwisie ( zrestą robił mi rozrząd) zna się na rzeczy spytał się tylko czy mam powyżej 150tyś i powiedział że cewka będzie do wymiany na 99% mają nawał tych napraw u siebie nowa w serwisie ok 800zł on załatwi za ok 600 ale będe wiedział dopiero jutro .K....... niech to szlak trafi poprzednią zrobiłem 70 tyś nic nie zrobiłem tylko klocki została na drzewie a w tej wymieniłem pół samochodu i dalej sie sypie chyba czas zmienić ,,jaszczurke'' na jakiś nowszy model.

hehehe... nie martw sie ja tez pakuje kupe kasiory w Omesie...

Wymienic na nowsza... pewnie |

Tylko tu sa dwa problemy
1. Trza sprzedac stara... wlasnie sie z tym bujam
2. Znalezc nowa w rozsadnej cenie i dobrym stanie. Obejrzalem kilkanascie i do mojej nawet nie mialy co startowac.

Cześć, 3 stycznia też wymieniałem cewke, kosztowało to 600 zł + wymiana. Trzeba sprawdzać rodzaje cewki, z tego co mi podawali to są podobno trzy różne do np. mojego typu Omy. W mojej popękał cały plastik i ją rozsadziło.

Cewka - hehehe

Jak ktoś wie jak to naprawić to oddam moją niesprawną.
Nierozsadzona, z zewnątrz pierwyj sort

Cena jak zawsze i za wszystko u mnie: dwa piwa.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Właśnie Dra masz racje sprzedać swoją .
Odnośnie kupna to ja akurat oglądałem ,,C'' 2003r 5000tyś przebiegu motor 3,2 max taka jak mi się podoba skóra kolor nawigacja 60 tyś zł. Ale chyba spadne piętro niżej niestety kupuje mieszkanie a w W-wie nie są za tanie tak wię czeka mnie chyba przeprawa z omą ,,A''.Po za tym do pracy będe miał 15 min na nogach.Nie mam zbyt dobrego zdania o nich(niech się nikt nie obrazi i nie zbluzga mnie za te słowa).

siemka!!!
ja wczoraj wymienialem cewke 340 + 30. cewka wloska ale narazie (2 dni ) dziala. a zakup w kraku zrobilem. jak cos moge dac numer. znalezli nawet dla mnie a 3 tyg szukalem wczesniej. oni 3 dni

pozdro

Cytat:
2004-02-11 10:39:49, mv6 pisze:
Właśnie Dra masz racje sprzedać swoją .
Odnośnie kupna to ja akurat oglądałem ,,C'' 2003r 5000tyś przebiegu motor 3,2 max taka jak mi się podoba skóra kolor nawigacja 60 tyś zł.

Za 60tyś ? Aż mi się nie chce wierzyć.
Albo lewa, albo Unfallauto, bo za taką cenę można rocznik 2000 kupić i to też przy odrobinie szczęścia.

Conrad prawdopodobnie 9 zrobiła salto i wyszło 6 a reszta cyfr dała nogę.

Sorka sprostowanie trzepnięty kuferek miała ale jeszcze by ją złożył do kupy i troche polatał.Teraz przecytałem dokładnie swój post i nie dziwie się z kąd te zlewki.

Witam równiez mnie czeka cewka do wymiany ROBUR jak bys mogł to podaj numer gdzie mozna nabyc takie cudo

dzieki

Cytat:
2004-03-09 20:23:31, -Mietek- pisze:
Witam równiez mnie czeka cewka do wymiany ROBUR jak bys mogł to podaj numer gdzie mozna nabyc takie cudo

dzieki

no właśnie, ja też czekam na rozwój tego wątku

siemka!!!

podaje te adresy ale to jest w kraku.

to jest na szrot ale maja tez nowe czesci z niemiec (mieli ale nie do mojego modelu)

kraków
ul. heltmana 52
(012)655-77-13
601434665

i sklep z czesciami (tu kupilem)

kraków
ul. dauna 36 ( )
(012)6550965 w.22

pozdro i powodzenia

We Wrocławiu taka cewke mam do załatwienia po 540 zł BOSCHA.
Dowiedziałem sie z ciekwosci dla was ))

Cena całkiem sympatyczna szkoda że w warszawie

Cześć, Mietek tak jak pisałem cewka orginał BOSCH w Katowicach na ul. Stanisława 600 zł. nowa z fakturą.

a masz może jakis namiar telefoniczny....................

Cześć, Mietek namiary:
" M-R CENTRUM "
ul. Stanisława 6
40 - 014 Katowice
tel. ( 032 ) 253-00-61
601-782-878
691-782-879

Dzieki ci bardzo dzisiaj tam byłem i dostałem wszystko bez problemu jednym słowem szybko i za rozsądna cene

Dzieki i pozdrawiam