Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2008-11-10 18:16:05 Mnie interesi tylko jedno: czy radio działa? ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2008-11-10 18:36:02 Pod remizą nie poruchasz ![]() Wygląda dobrze |
![]() Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2008-11-10 18:44:27 Mi to wygląda na Uckiego nie oznakowanego miśkowoza
wygląda po jakońsku.... jako tako no dobra wygląda ok i wypas konkretny jak na ten wiek i markę |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2008-11-10 19:01:49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do dyliżansu to moje zdanie znasz, ale widzę że chcesz żebym Cie połechtał publicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-10 19:06:40
Flaszka chłodzi się w lodówce. To za ile będziesz ? ![]() A od kołpaxów się odp..rdol bo chyba to lepiej wygląda niż czarne stalówki ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2008-11-10 19:16:40 kołpaksy obleśne, lampy przednie do wymiany, brzydkie plastikowe drwienko i ta super rally gałka.
Reszta jak to w starym mondku, cud że jeszcze ma progi i zakola ![]() ![]() |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-10 19:31:43 Gałka i pseudodrewno jest oryginalne, fordowskie.
Lampy fakt - są zółte, niestety ![]() Kołpaksy są na zimę - latem auto pomyka na naprawdę fajnych, oryginalnych alusach ![]() Co do rdzy - zdziwi się wielu, bo Fordy rdzewieją na potęgę ![]() ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2008-11-10 21:53:31 "drewno" na bank nie jest fabryczne, mogło być dołożone w ASO, ale nie w fabryce. Fabrycznie mondki miały ten plastik malowany na drewno. Najczęsciej było to montowane do Ghia, ale jeżeli mnie pamięc nie myli, można było też zamówić do GLX-a
Natomiast kołpaksy są obleśne, biedronkowe i ogólnie fuj ![]() ![]() Poszukaj oryginalnych kołpaków od forda, będzie znacznie lepiej ![]() PS te zimówki też tak słabawo wygladają, stary model continentala, nie produkowany juz z 5 lat, wiec ze wzgędu na wiek warto by się ich pozbyć ![]() |
![]() rudi Espero Wloclawek | 2008-11-10 22:36:40 czepiacie się a po co - co to zmieni? Zresztą Mondek w stanie wizualnym jak z obrazka jak na swój wiek - mało już takich zostało ale mnie się nigdy mondeo specjalnie nie podobało a zwłaszcza sedan taki jakiś nieproporcjonalny, za to obecny model stylistycznie to jest wreście to tylko cenowo to stanowczo nie to ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-11-11 01:08:03 Stary trup i tyle!
Wytłumacz mi dlaczego masz dwa auta, z czego jedno jest starym, wyjechanym trupem, a drugie jest nówką i nie jeździ za często. Kaprys taki, żeby przyszpanować? Mógłyś mieć 2 dobre auta do jeżdżenia, a masz lwa, którym nie jeździsz za często i wiekowe mondeło. |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2008-11-11 01:20:23
nikt się nie czepia ![]() To jedynie konstruktywna krytyka. Natomiast nowy mondek z zewnątrz jest.... jakby to powiedzieć/napisać. Przód super, linia boczna....średnia, ale jakoś ujdzie.....natomiast tył.....DNO. Wygląda jak jakiś franuz, jak laguna, albo inne obrzydlistwo. Cenowo natomiast wypada całkiem dobrze. Szczególnie w porównaniu do swojego największego rynkowego konkurenta - passata. To nie licząc droższych pojazdów typu Audi A4 czy BMW e90 najlepsze auto klasy średniej. |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2008-11-11 02:20:14 mondek fajny rdzy mało szukaliśmy na zlocie co Djej ![]() ![]() ![]() |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-11 07:45:04
Jeżdżę Lwem tyle ile muszę - to wiesz, że jak co to nie zastanawiam się czy jechać czy nie - po prostu wsiadam i jadę. W weekend najcześniej jeździ Mond, a to z tego względu, że z reguły wycieczka kończy się jakimś "drinkiem", a żona nie chce jeździć Lwem. Mond jest autem żony, która jest zakochana w tym aucie i za żadne skarby świata nie chce zmienić na nic nowszego ![]() ![]() Tomek - co do opon to niestety tym razem nie zgadłeś - to są dwuletnie opony i nie jest to Continental ![]() |
![]() rudi Espero Wloclawek | 2008-11-11 11:39:53
chyba za bardzo się kolego koncentrujesz na tyłku kolego- to nie kobieta tylko auto ![]() ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2008-11-11 14:59:20
DeeJay powieś się, bo masz w 16 letnim samochodzie lampy do wymiany ![]() kołpaksy-no comment. I drzwiczki od schowka odstają.Drugi bagażnik? ![]() |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-11-11 15:04:18
Może pułk cenowy...? ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2008-11-11 19:40:29 Mondek - jak mondek. Na ulicy oka nie zawiesi człowiek nawet. Środek styrany i te dywaniki z biedrąki. Ot takie auto użytkowe. Zupełnie jak u mnie był esperak a teraz oma. Tyle, że chlew mam wiekszy ![]() Rudi - ty wiedzę o projektowaniu aut to chyba z FAKT'u czerpiesz. |