Ściganie w Bedzinie 25 październik 2008 (sobota)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po dłuższej przerwie spowodowanej problemami zdrowotnymi niżej podpisanego. Automobilklub Zamkowy zaprasza na uliczne wyścigi samochodowe, które w tradycyjnym miejscu lecz ze zmodyfikowaną trasą. Zapraszamy serdecznie do udziału. Wpisowe bez zmian. Regulamin i formularz zgłoszeń do ściągnięcia ze strony Automobilklubu Zamkowego.

Dyrektor Zawodów
Andrzej Szkuta

klikniecie

czyzbys Grzesiek mial w planach start

Post informacyjno motywacyjny.

Malo rozpowszechniony temat AK wiec moze sie cos ruszy

dozob

A trasa jest 100% asfalt?

zawsze była 100%

piszą że w "tradycyjnym miejscu" czyli gdzie dokładnie bo ja dopiero pierwszy raz mam zamiar być

MOSiR i UM

dzięki Blady

ktoś z f&f jedzie?

ja nie jestem z F&F ale sie wybieram, jesli bedzie miał mnie tam kto zaholować, Janecki chyba też bedzie, zapowiada sie fajna imprezka)

ja nie jestem z F&F ale sie wybieram, jesli bedzie miał mnie tam kto zaholować, Janecki chyba też bedzie, zapowiada sie fajna imprezka)

jesteś zarejestrowany więc jesteś na f&f o to mi właśnie chodziło

Chętnie wpadłbym popatrzeć, ale szkoła wzywa

fajna ekipa sie widze zbiera. ja wypadam bo w tarnowie wtedy malcem szaleje. chyba ze by odwołali tamta impreza to napewno sie zjawiam

Cytat:
2008-10-17 15:43:48, 130TC pisze:
Chętnie wpadłbym popatrzeć, ale szkoła wzywa

szkoła nie zając,nie ucieknie

Ja tez się zjawie po dłuższej przerwie. Tzn nie licząc sprintu w chorzowie w niedziele)))

Widzimy sie jutro . o ile będą rano heble (dziś dłubałem tył )

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

o której start pierwszej załogi ?

Cytat:
2008-10-24 22:41:43, mar125 pisze:
Widzimy sie jutro . o ile będą rano heble (dziś dłubałem tył )

mam nadzieje że założyłeś na tył jakieś D124 i będą boki a start pierwszej załogi chyba jakoś koło 10 , do zobaczenia

Bardzo mi się podobało i wystartowała jedna Zastavka Pozdrawiam! Ktoś ma jakieś fotki ?