| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-11-02 22:13:14 Hymmm. To bardzo trudnę. Musi być wyjątkowe. |
Skorupa-S1 Klubowy Weteran Nie pomógł ani razu Wieluń | 2008-11-02 23:21:59
|
Zoltar Fajne Gdańsk | 2008-11-03 03:21:04 Jeszcze możesz to przemyśleć...
|
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2008-11-03 09:41:45 zamów pizze na wieczór i daj jej pierścionek...
nie ma co szaleć i tak reszte życia se przepie....
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-11-03 10:22:36 Zamówi ze 2-3 wyuzdane panienki z agencji towarzyskiej na cała noc. Do tego skrzynka francuskiego szampana i wesołej zabawy. Jak chcesz być oryginalny to zamów jeszcze ze 2 gejów. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2008-11-03 10:38:27
Buahahahaha |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-11-03 14:30:58 Ma być oryginalnie ?
...daj się jej przejechać Twoim esperakiem.
Jak coś źle zrobi to ją spierdol. Jak zrobi wszystko dobrze ...to też ją spierdol, ....że nic nie spierdoliła.
Jak po wszystkim zacznie płakać to ...wyciągnij z kufra bukiet kwiatów, wyciągnij też skrzynkę wina [i daj jej niech niesie !!! ...a co !!] ...na końcu daj jej ten pierścionek. Niech widzi jaki z Ciebie wrażliwy romantyk
Po takim scenariuszu ...nie ma siły ...musi być oryginalnie |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2008-11-03 15:40:58
Dobre
Ale przejażdżka zagazowaną favoritką chyba nie będzie romantyczna |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-03 18:08:59 A ja napiszę coś pewnie niepopularnego
Chłopie - masz jeszcze czas na deklaracje na całe życie. Wstrzymaj się z jakimiś zaręczynami i innymi tego typu pierdołami. Masz na to jeszcze sporo czasu. Pisze to ten, który dzięki takiemu podejściu zaręczył się dopiero w wieku 27 lat, mając przed swoją obecną żoną ponad 5 letni, nieudany związek połączony z wspólnym mieszkaniem ze sobą. |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2008-11-03 18:38:24
I oświadczył się na zlocie przy ognisku
To jest dopiero niespodzianka dla wybranki
Patrykowski, daj se na wstrzymanie i poczekaj z tym do czerwca/września (zlotu)
Do tej pory przecież możecie zamieszkać razem i wtedy się dopiero poznacie z każdej strony w życiu codziennym
Nie chcę krakać ale co jak wtedy dopiero wyjdą zgrzyty i niejasności
Jesteś pewien że tego już chcesz
Nie bądź w gorącej wodzie kompany |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-03 18:44:54
Krzysiu, Skarbie, nie pal już więcej tego świństwa
Na zlocie była tylko przemowa i podziękowanie za nowe życie, które było w drodze
patrykowski - zamieszkajcie razem - uwierz mi, że problemy wspólnego mieszkania obnażają wszystkie wady i pokazują czy ten związek ma sens. |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-11-03 19:43:43
Tylko o czym to świadczy...?
Ja nie mieszkałem przed ślubem z (wtedy przyszłą) żonką, a już przeszło 6 lat po ślubie się nie pozabijaliśmy...
|
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-03 19:55:44
Więc ciesz się. Ale życie niejednokrotnie pokazało, że pozornie najlepszy związek zniszczyło wspólne zamieszkanie i problemy, które od tej pory stały się wspólne - choćby najgłówniejszy - KASA ! Brutalne, ale prawdziwe ! |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-11-03 20:04:40
No Tobie, to chyba "jednokrotnie" pokazało...
Jeżeli dla kogoś KASA jest "najgłówniejszym" problemem, to może i tak. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2008-11-03 20:15:49 pyrek - sorry, ale żenada...
Chcesz mojej historii ? Proszę bardzo - owszem pokazało jednokrotnie i w dziwny sposób - paradoksalnie źle się zaczęło dziać, jak finanse zaczęły iść w dobrym kierunku i w grę z drugiej strony weszła zazdrość. Nie pojmiesz tego... Kocham Twój pragmatyzm w stylu :Nie wiem czym się chwalić, że jeździsz szybko - to very niebezpieczne" i za chwilę zdjęcia na wyłączonym pasie ruchu na sikanie dzieci i obrona "Jakie niebezpieczeństwo ? To zaraz przy zjeździe z drogi..." Wiesz co ? Moim zdaniem jesteś osobą, która uważa, że jest tylko jedna racja - "mojsza bardziej" Wybacz, ale życie i ludzie nie są tacy jak byś sobie wyobrażał i chciał, żeby było... Woda jest mokra, ale nie wszystko w realu jest takie w dupe oczywiste |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-11-03 20:33:06
Jest jeszcze coś takiego jak ...presja otoczenia - najbliższej rodziny. ...czasami jest tak, że presja np. rodziny jest tak silna, że wszystko co wykracza poza szeroko rozumiane normy moralne w danym środowisku ...jest nie do przeskoczenia. No bo coby powiedzieli "sąiedzi" i wszyscy święci ? .....Ten tam mieszka z tą taką i owaką bez ślubu
Tylko, że sąsiedzi i cała ich opinia g... ma do związku dwojga osób. Lepiej żeby mieć świadomość i bagaż doświadczeń w przedmiocie podjęcia decyzji przed niż ...po i próbować się wycofywać Jak kupujecie samochód to zawsze przed zapłatą i podpisaniem umowy ...prześwietla się go ...nie mówiąc o jeździe próbnej. [Każdy taki stan rzeczy uważa za coś oczywistego] Z małżeństwem jest tak że ...koniecznie najpierw ślub później zamieszkiwanie... Jak "podczas jazdy" okazuje się, że coś jest nie tak - to sorry - wyjścia nie ma !!! [I takie postępowanie w niektórych mentalnościach również uważa się za ...jedyną słuszną prawidłowość] |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2008-11-03 21:29:53
To co ty wiesz o życiu . Wrócimy do tematu za 10 lat , to może będziemy mieli o czym rozmawiać
Ja po 17 latach jestem jeszcze w szoku jaki to frajer byłem
Patryk, nie bądź frajer. Kręcenie z dziewczyną jest światłem (życia), małżeństwo-rachunkiem za prąd |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-11-03 21:38:46
Może i nic, ale śmieszy mnie kreowanie rzeczywistości na swoim jednostkowym przykładzie. |