| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ikarus260 Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-10-25 09:12:00 Witam.
A więc zaczynam opis. Maluszek rocznik 1996 końcówka, bo Grudzień. Pracuje na jednym garze. Wykęciłem świece i jedna z nich była zalana olejem. Z otworów pod kolankiem od wydechu poleciał olej. Wiem, że padła uszczelka pod Głowicą. Splanuje ją. Mam też wątpliwosci co do pierścieni. Czy mogły uleć uszkodzeniu, i czy dużo roboty jest, by je wymieniać ??? Przy okazii chciałbym rozrządzik zrobić. Nie wiem, czy dam sam radę, by czegoś nie zwalić i później nie odpalić. Pomóżcie jeśli coś na ten temat wiecie. Pozdrawiam. Na złom nie oddam, bo złożyłem w Niego sporo kasy. Nowe zawieszenie, ukłąd jezdny, układ hamulcowy i wiele innych
Jeszcze tylko Blacharka. |
Ikarus260 Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-10-25 10:35:53 Miałem i mam stycznosć. W Maluszku jeszcze nie robiłem ale myślę. ze dam radę. Ma Warsztat co mi splanują głowicę i te gniazda i tp za nie całe 100 zł. Myślę, zę będzie oki
Dziś wezmę się za rozkręcanie. |
jaqo F&F MEMBER 126elx + C classe Warszawa | 2008-10-25 10:46:58 nic sienie martw - tylko rob. Latwiejszego auta chyba nie ma, musisz sie tylko zapoatrzyc w duzy klucz do sruby od kola pasowego. No i w ksiazke obslugi kaszla. |
Ikarus260 Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-10-25 11:07:01 Mam książkę W razie co będę miał Laptopika obok na szafce warsztatowej w swoim garażu i będę pytał ![]() |
Ikarus260 Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-10-25 22:00:13 No i znalazłem winnego nie działającego tłoka. Już wcześniej dawało sie we znaki nie wyregulowanie zawrów. Nie było czasu i adły doszczętnie.Wogóle nie były popychane, bo spadły te popychacze. Ale i tak uszczelka do wymiany Rozebrałem wszystko nawet cylindry wyjąłem. Miske zdjąłem. Zapieczona jak ta lala. Nie dała się odkleić. Panewki zmienie i te inne wszystkie takie tam ![]() |