Czy mozna jeszcze gdzies kupic drzwi z laminatu do 126p ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Poszukuje drzwi z laminatu do 126p, nie EL.
Ktos sie jeszcze w to bawi ? gdzie, u kogo mozna kupic ?

Mozna zamowić w Cieszynie u Mateusza Najdy firma kevlar i carbon czy na odwrót jakos tak tel 509322646

W ofercie ma równierz klapy.

[ wiadomość edytowana przez: 13pawel dnia 2008-10-19 21:04:04 ]

Dzieki wielkie!!
Moze ktos jeszcze ma jakies pomysły ?
Pozdrawiam!!

a ma ten gość jakąś strone internetową gdzie można zobaczyć jego wyroby ??

tylko zeby wszystkich oswiecic to wrzuc pozniej ceny od kolegi Najdy

Strony to niestety nie ma.Ale jego wyrób to np Honda Civic Kijasa czyli ta z Wyscigów gorskich miedzy innymi. Pozatym u nieggo zamiawia pewien pan co eksportuje maluchy OBR na zachod.

a co to za koles z tymi maluchami na zachód? co to za maluchy?

Cytat:
2008-10-20 19:54:13, wieczorr91 pisze:
a co to za koles z tymi maluchami na zachód? co to za maluchy?

Pewnie ten.

r.

Moglbym wykonac takie drzwi jak znajdziesz z 2 chetnych na nie bo sadze ze nie bedzie ci sie oplacalo u mnie wziac, bo nie mam form a musialbym je zrobic, a jakby byli zainteresowani to mialbys to po kosztach materialu plus cos dla mnie

Cytat:
2008-10-20 23:15:21, nocman pisze:
Pewnie ten. r.

chyba nie bo to replika jest tylko

Człowieku ogarnij się trochę, myślisz ze oryginalne maluchy z OBRu przeżyły do teraz i ktoś je sprzedaje na zachód??

Cytat:
2008-10-21 19:50:13, cichy_b0b pisze:
Człowieku ogarnij się trochę, myślisz ze oryginalne maluchy z OBRu przeżyły do teraz i ktoś je sprzedaje na zachód??

Leżały pozakopywane u Pana Mietka za stodołą

r.

Cytat:
2008-10-21 19:06:31, forti pisze:
Moglbym wykonac takie drzwi jak znajdziesz z 2 chetnych na nie bo sadze ze nie bedzie ci sie oplacalo u mnie wziac, bo nie mam form a musialbym je zrobic, a jakby byli zainteresowani to mialbys to po kosztach materialu plus cos dla mnie

Jaka była by cena takich drzwi ??
Ja byłbym chętny

Może ktoś jest zorientowany ile kosztuja te drzwi i klapy u Najdy do malucha??

A HNT ktory oferował elementy z laminatu jeszcze sie w to bawi macie jakis kontakt ??

Cytat:
2008-10-26 20:54:49, scheff pisze:
A HNT ktory oferował elementy z laminatu jeszcze sie w to bawi macie jakis kontakt ??

Z tego co kojarze HNT teraz przebywa w Niemczech, ale czasem zagląda na forum. Najlepiej wyślij mu priva.