[BR] Części ze stacji demontażu pojazdów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
Pracuje na stacji demontażu pojazdów i mamy na stanie ok 30 aut,
gdyby ktos coś potrzebował to zapraszam ;
http://eko-al.com.pl/pol/oferta_stacja_demontazu.php
w ofercie mamy ;
Polonez 1,4 rover, polonez truck 1,9D,polonezy zwykłe ohv w tym jeden borewicz, tarpan, dużo maluchów, fiat 125p ME, ford sierra, ford scorpio, bmw 316, dwie Lady 2107, żuk, opel vectra, tico, renault 21 i inne.
Stacja świeżo otwarta więc ceny bedą niskie.
Wszystkie informacje priv lub na miejscu, w tygodniu moge jakieś foto aut.

[ wiadomość edytowana przez: fiolek dnia 2008-09-26 20:13:26 ]

jesli pojawi sie ałda 2106 to prosze o info, szukam drobiazgów orginalnych

zdięcia każdego samochodu mam zamiar umieszczac na stronie internetowej , więc prosze zerkać co jakis czas w tym tygodniu powinien na stronie internetoerj pojawić odpowiedni dział.

Wstępnie interesowała by mnie (o ile nie sprzedam całej) skrzynia biegów ze sierry. Skrzynia N9 5-cio biegowa. Aha- jak się komuś chce wyciągać to spręzyny z trucka też by się przydały

Wkładam do fiata rovera i potrzebował bym pedały bo miałem sprzegło hydrauliczne. Będzie coś?

Pedały są przyjeżdzasz wymontujesz sobie i płacisz grosze. Aha wiele osób pisze z daleka chcialem poinformowac że narazie sprzedaż wysyłkowa jeszcze nie ruszyła tak sięc tylko odbiór osobisty.
Pozdrawiam

Z tych maluchów jest coś ciekawego, głównie ze starszych roczników, np jasna tapicerka lub ładne zderzaczki

jakie silniki siedzą w ładach ?

Fiolku walnij fotki Vectry i rzuć mi na maila:

qbus125rally@wp.pl

oczywiście jeśli jest to vectra A...

dzięki ziom

w adresie masz 2 oddziały i jedną centrale, w którym stoją miejscu te auta?? i w jakich godzinach można sie tam udać?? macie jakiegoś eleganta?? potrzebuje drzwi w miarę kompletne.

[ wiadomość edytowana przez: Try3ek dnia 2008-09-28 14:26:12 ]

a jakaś nagrzewnica z bisa cos takiego byś miał ??

Boczki drzwi i deska rozdzielcza do 125p. Boczki stan bardzo dobry, czyli nie pogięte, nie powyrywane itp. Kolor czarny, a deska rozdzielcza żeby nie była popękana od słońca itp.

Maluchów dozo jest kilka elegantów i potem takie 78-85 ale bez zderzaków w chromie.Drzwi od eleganta powiny być.Vectra A nie ma ryja bo po dzwonie.DF to ME deska nie wiem jak wygląda jutro zobaczę.Bisowskiej nagrzewnicy nie ma. A stacja jest na ulicy DMOWSKIEGO OTWARTE 8-16 OD PON-PT

[ wiadomość edytowana przez: fiolek dnia 2008-09-28 21:40:12 ]

Potrzebuję instalację elektryczną do malca FL tylną część. Ważne, żeby była niełatana w stanie orginalnym Zgłoszę się jak się wykuruję

jeżeli nie było dopisku to może wspomnę NIE LICZCIE NA RARYTASY

kolego poszukuje lambdy 4ro przewodowej, jak do punto 1,2 z podgrzewaczem,wiem ze takie same były w citroenach tych z serii AX moze by cos takiego się znalazło u ciebie??

Cytat:
2008-09-28 22:02:06, GR235I3K pisze:
jeżeli nie było dopisku to może wspomnę NIE LICZCIE NA RARYTASY

W jednym maluchu jest kawowa wykładzina i uszczelki z klinem białym,kapliczka do 130,do 140,kierownica starego typu.

Cytat:
2008-10-01 23:55:26, fiolek pisze:
W jednym maluchu jest kawowa wykładzina i uszczelki z klinem białym,kapliczka do 130,do 140,kierownica starego typu.

byłbym może zainteresowany, zależnie od ceny i stanu. powiedzmy, że narazie rezerwuję jakby co.
można liczyć na jakieś fotki tu albo na pw?

Cytat:
2008-09-27 15:20:52, fiolek pisze:
Pedały są przyjeżdzasz wymontujesz sobie i płacisz grosze. Aha wiele osób pisze z daleka chcialem poinformowac że narazie sprzedaż wysyłkowa jeszcze nie ruszyła tak sięc tylko odbiór osobisty. Pozdrawiam