Kto ma Espero na tip-top?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tyle się tu pisze o różnych niedomaganiach naszych aut. Ktoś postronny gotów pomyśleć, że wszystko ciągle się nam psuje.
No to może niech zgłoszą się ci, co mają swoje Esperaki bez skazy, czyli bez dzwonu, nie pordzewiałe i wszystko co ma działać działa należycie.
Ja niestety nie rozpocznę listy, bo ktoś mi pogryzł "GLX" (z gumy to jakieś takie) i żarówkę pozycyją w prawej lampie mam spaloną, a podobno wymiana wymaga użycia tresowanego szczura.

Pozdr.
Wiesiek (Maestro)

Ja zacznę...ale nie tak jak myślisz!
Dziwne, ale mam te same przypadłości co Ty!!!

Niedawno wymieniałem żaróweczkę-łapy zmasakrowane!

Sam jestem ciekaw czy ktoś ma TIP-TOP'a z ESPERO!?

POZDRO.

MaciekGT, Tomek Mydłowski i podobno Bartek1112

Koniec konkursu

Dajcie mi jeszcze parę miesiecy....... Nie ma na to wszystko czasu - praca, rodzina i inne obowiązki. Gdybym miał je od nowości to na pewno bym miał je na TIP-TOP'

ja nie mam i jeszcze dlugo nie bede miec (poprzedni wlasciciel zostal przeze mnie znienawidzony szuka go cala rodzina hehe niedlugo egzekucja za znecanie sie nad samochodem )

ale darze do tego mam tip ale nie mam jeszcze top

Prawie - - no ale zawsze coś się przyplącze .

PZDR

moje tez prawie

Nie znam nikogo kto by miał wszystko w aucie na TIP-TOP, więc nie ma powodu do zmartwień .

wrrrrrrrrrrrr jakie wady? ,a co do tip-top to coś bym znalazł

Co tam ja mam bajeraNCKI egzemplarz - jak z igły - Zoltar zaden koniec konkursu mój jest debesciak - to tak dla potencjalnych kupców

Cytat:
2003-07-31 23:07:10, Maciej75 pisze:
Co tam ja mam bajeraNCKI egzemplarz - jak z igły - Zoltar zaden koniec konkursu mój jest debesciak - to tak dla potencjalnych kupców

Spoko Maciej. Twój Esperak to klasa sama w sobie

Espero rulez nawet po kilku wódeczkach jego właścicela

I jeszcze coś w ostatecznosci przyjme dla swojego esperaka tytuł miss Zachodniej Polski i to tylko przy załozeniu, ze tytuł miss Polski w tym roku nie był przyznany

chcialbys

Zawsze pozostajedla Ciebie tytuł Miss Polski Północnej - no dobra Północno - Zachodniej

[ wiadomość edytowana przez: Maciej75 dnia 2003-08-01 00:05:23 ]

Cytat:
I jeszcze coś w ostatecznosci przyjme dla swojego esperaka tytuł miss Zachodniej Polski

To Espero plci zenskiej ??

Zawsze uwazalem, ze ujezdzalem ogiera ( czy. Espero )... a nie panne ( czyt. Esperynke )...

A ja stwierdzę że mój jest na tip top

AAA ja to co fatamorgana jasne że TIP-TOP.!!!! Nio moze kiedyś miał malutkiego dzwona ale o było dawno

A tak a propo MAciekGT i Tomek też mieli dzwony.!!!

No, to ja się też dopiszę. Nawet ostatnio jest posprzątany w środku (po pół roku). Wszystko działa jak należy, więc chyba Tip-Top się należy .