Moja naklejka połamana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakaś pier.....a łajza chciała mi zapie.....ć moja Klubową naklejkę !!! cholera, dobszre ze jest mocno pzryklejona . sukinsyn upierdzielił tylko kawalek ! na szczesie ( hehehe mocnyh klej )( jakis fanatyk czy coooooooooooooo ???!!!

Gumbas stary dziadu! Nie wal nawalony w klawisze, bo połamiesz
Teraz będziesz musiał naklejkę przykleić pod maską

Po kielichu to lepiej na irca wpadnij -Los Chloros Brutalos się ucieszy...

eeee... Gumbas .... Co to za klej ????
"Fabryczny" czy robiłeś "upgrade" ?
Daj namiary ... bo ja .... swoją zgubiłem

Taaa.... teraz byle do Zlotu ....

naklejka i klej fabryczne tylko kolekcjoner nie zaznajomiony łachudra

Ale z wybrakowaną naklejką nie wpuszczam na spocik.

szczęście w nieszczęciu, że mam naklejkę Klubowa którą dostałem od wspaniałego kolegi RES-a !!! RES jeszcze raz serdeczne dzięki !!!! RES mam nadzieję że nie będziesz miał nic przeciwko temu abym Ja (Twoja naklejke) umiescil na tylnej klapie mojej OMCI ?

gumbas znając ciebie to albo ją przepiłeś albo idz sprawdz na trzeżwo , może nikt jej nie uszkodził
do zobaczenia na zlocie

no i ku..a historia się powtórzyła !!! jakaś pier....na menda zaje..ła mi naklejkę klubową !!! żeby mu ch.j na czole wyrósł !!!

hmmmmm ciekawe kto z klubu zna miejsca Twojego zamieszkania i chcialby sie polasic na super wypasiona naklejke klubowa, ktora teraz ciezko zdobyc jesli w ogole
Tak na powaznie dorwac chama i przeszczepic mu to i owo na czolo Jak go namierzysz dawaj znac, wejdziemy do niego z drzwiami!

Może po prostu MUSIAŁ JĄ MIEĆ!!!. Nową po przyklejeniu podłącz pod alarm lub zrób na rzepce i zabieraj do domu.

Cytat:
2008-11-06 16:20:27, mareckiL pisze:
Może po prostu MUSIAŁ JĄ MIEĆ!!!. Nową po przyklejeniu podłącz pod alarm lub zrób na rzepce i zabieraj do domu.

GWOŹDZIAMI PRZYBIJĘ !!!

Ja proponuję lepsze rozwiązanie,
podpinasz naklejkę pod generator 50 kV, gościu próbuje zabrać, dostaje kopa i rano go znajdujesz i wiesz już kto to jest

Cytat:
GWOŹDZIAMI PRZYBIJĘ !!!

tylko je pozaginaj od drugiej strony