| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2010-09-08 21:59:50 Witam!
Mam do sprzedania: 2 kubły Bimarco Model C 1. Czarny, stan bdb, malutkie rozdarcie widoczne na zdjęciu. Zdaje się, że wydmuszka jest trochę krzywa, ale tak było od zakupu i można to wyregulować na mocowaniu.
Cena 300zł 2. Czerwony z wymienionym tyłem na czarny, reszta farbowana na czarno, bez rozdarć.
Cena 250zł Oba fotele z mocowaniami. Mocowania porządne i sztywne wykonane z profili aluminiowych, a nie jak badziew oferowany przez producenta (z cienkiej blachy). Mocowania pasują do Malucha i w nim jeździły, ale po usunięciu szyn. Robiłem je do rajdówki, więc są nieuchylne (można przerobić). Czarny ma mocowanie dwuczęściowe z możliwością regulacji kąta i wysokości, farbowany ma niskie, stałe mocowanie (dla pilota). 3. Pasy szelkowe Schroth, 3 punktowe, fioletowe, z elektrycznymi napinaczami. Zadbane, bez przeszłości wypadkowej. Foto wkrótce. Cena 300zł - komplet 4. Silnik do rajdowego parcha: Głowica: -3mm na miedzi, obrobione kanały Zamach: 3,1Kg (od Radosnego) Wałek: Kałuża 555 Gaźnik: skorygowana gardziel, zaostrzony dyfuzor, emulsja F-8 powietrze 190 gł. paliwowa 120 Dolot: wiadomo - puszka bez dna Wydech: Made in Garage jak widać Olej: Castrol RS Budowa szerzej opisana tutaj Link Silnik stoi już dość długo, bo miał wejść do nowej budy, ale się już na to nie zanosi więc puszczam. W momencie wyjęcia z budy miał ok 3k przebiegu. Nie mam czasu na rozgrzebywanie, więc sprzedaję całość, za mniej niż cena wałka i zamachu, czyli: 400zł Odbiór najlepiej osobisty z uwagi na gabaryty i masę. Jestem otwarty na propozycje. Kontakt: - PW - GG: 2567921 - e-mail: adamp.myslowice@interia.pl Pozdrawiam |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2010-09-10 09:32:29 Silnik zarezerwowany do końca przyszłego tygodnia. |
_radosny_ 126p koszalin | 2010-09-10 22:06:53 Mój zamach.Kiedy to było...Mam nadzieję że byłeś z niego zadowolony Pozdrawiam... |
Max_psg K-shel suchy i mokry ... Mysłowice | 2010-09-21 06:56:51 Silnik sprzedany, reszta aktualna.
@_radosny_: byłem ;] |