Pytanie o podświetleni nawiewów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich ostatnio pobawiłem się w podświetlenie zegarów na kolor niebieski juz niedługo sie oczywiscie pochwale . Moje pytanie dotyczy obrzydliwego zielonego kleju który jes pomiędzy plastikiem a nadrukami na nawiewach panowie pomocy jak usunąć to zielństwo nie niszcząc całości czy ktoś to wie ???????????

Domyślam się że Essie z rocznika 95 lub młodszego?

no własnie...czym to ewentualnie usunąć?? z jednego zdrapałem..ale jakoś licho to wygląda:|

Woda + papier ścierny 400. I cierpliwość.

Wilku ... to nie takie easy, bo to czeba najpierw odkleic zeby moc zeszlifowac ... a jak odkleisz to potem jak przykleisz to bedzie pofalowane ... ja to zrobilem w ten sposob ze wyciolem w tej czarnej folii cale te ksztalty takie jak sa te biale znaczki na niej - jak wyszlo widac w profilu. Gdyby ktos chcial dowiedziec sie wiecej .. pytajcie.

Wyglada to tak :

Zimne-gorące mogłeś zrobić blue-red

Cytat:
Zimne-gorące mogłeś zrobić blue-red

Zgadza sie to dopiero jest efekt mam tak u siebie

No ja niedługo też może będę tak miał...

A mi wlasnie zniklo podswietlenie nawiewow i zegarka.....

Chyba wszystkie diody i lampki nie mogly sie na raz przepalic?
Moze gdzies indziej tkwi przyczyna?

W razie czego to czym mozna zastapic orginaly ... moze te kolorowe rozwiazania?

Raczej ścieżka na folii Ci poszła. Kwestia polutowania.

Co do elementu temperaturki to bede nad tym pracowal, nie jest to takie proste ale mam wakacje ... wiec wszystko w swoim czasie Narazie podlanczam centrala do alarmu i telefon do radyja ... i przy okazji pytanie ... czy ktos ma puszczony zestaw glosnowmoiacy przez glosniki radia ... ? I czy to dobrze działa ?

Ja sobie kupię wreszcie Blaupunkta, to będę wiedzieć

dla zainteresowanych