[OT] Wątek do prowadzenia dyskusji. ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Pisze w imieniu kolegi, ktory ma klopoty sercowe. Wstydzi sie zapytac o cokolwiek w internecie, dlatego w robie to za niego ja. Od roku moj 25 letni kolega wspolzyje ze swoja 16 letnia siostra. Na poczatku bylo wspaniale, seks dawal im duzo radosci. Teraz jednak on zauwazyl dziwne zmiany w jej zachowaniu, nie ma juz takiej emocjonalnej zazylosci miedzy nimi. Kolega boi sie, ze ona sobie kogos znalazla i stad te zmiany w zachowaniu. Czy ktos z Was spotkal sie z taka sytuacja? Czy da sie ten zwiazek jakos uratowac???
Kolega jest na skraju zalamania nerwowego i popada w depresje.

Pozdr.

-----------------
http://plepleple.pl

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-11-11 19:30:30 ]
[ powód edycji: zmienilem tytuł ]

Z siostrą? I może jeszcze rodzoną w dodatku? Niech sobie jak najszybciej ten związek wybije z głowy i normalny znajdzie.

El, jakbym Ci enie znal to bym uwierzyl, a tak na serio to proponuje skasowac watek bo przeczyta to jakis pan co nosi niebieski mundurek i bedzie draka

Takie posty to tylko na bravo girl, obok postu z kaszanką dać

Cytat:
2008-09-05 19:44:32, Rys1977 pisze:
El, jakbym Ci enie znal to bym uwierzyl, a tak na serio to proponuje skasowac watek bo przeczyta to jakis pan co nosi niebieski mundurek i bedzie draka

Za samo pisanie takich rzeczy nie będzie draki, poza tym z 16-latką to już wolno.

...i wiesz on tak chodził za nią i chodził... I co ty byś zrobił na moim miejscu?

"Co Mi Zrobisz Jak Mnie Złapiesz"?

bingo

el comendato ma poważny problem a wy wyśmiewacie

jak nasze forum ma odzyskać miano forum przyjaznego się pytam ?

no wiec el powiedz koledze ze jak mu laska ucieka to może zrobić tylko jedno zanabyc pizdzionek ... nie musi być zaręczynowy może być z odpustu ale to działa

normalnie to diamond are woman best friend ale w naszych realiach moze byc mosiadz i inne cyny

pozdr

Kto wyśmiewa ten wyśmiewa. - Ja odpowiedziałem całkiem serio. A Twoja porada jest niestety "nieco" chybiona - sióstr się nie podrywa.

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-09-07 02:01:40 ]

Cytat:
2008-09-07 01:59:00, Koot pisze:
Kto wyśmiewa ten wyśmiewa. - Ja odpowiedziałem całkiem serio. A Twoja porada jest niestety "nieco" chybiona - sióstr się nie podrywa. [ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-09-07 02:01:40 ]

Wiem Koocie użyłem tego no sarkazmu i tej no ironi ... znam El z wypowiedzi na forum i nie sadze aby to bylo 100% real

No taak - ja jak zwykle jestem tego, no... - Zbyt zmęczony by wyłapać sarkazm. Z drugiej strony to odpowiedziałem jakby to było pytanie 100% serio, bo w gronie dalszych znajomych wiem o podobnej sytuacji niestety autentycznej...

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-09-07 03:48:00 ]

Koocie, wspolczuje znajomych, czy juz im wysylasz paczki do ciupy?

Nie wiem czemu współczujesz - to w końcu jest ich problem, a nie mój.

eeech....

Ja tu zapodalem taki temat, ktory drzewiej wywolalby burze w szklance wody, a teraz nikogo to nie ruszylo... Co z Wami ludzie???

Czyzby wokolo Was takie sytuacje byly norma???

-----------------

Bo my jesteśmy teraz Przyjazne Forum.

Cytat:
2008-09-07 23:22:36, el_comendanto pisze:
eeech.... Ja tu zapodalem taki temat, ktory drzewiej wywolalby burze w szklance wody, a teraz nikogo to nie ruszylo... Co z Wami ludzie??? Czyzby wokolo Was takie sytuacje byly norma???

Bo dałeś zły temat. Trzeba było np napisać że Opla kupiłeś, a Polonezy się nie nadają do jazdy bo dla 22-latków są za mało komfortowe.

Cytat:
2008-09-08 16:15:55, Koot pisze:
Bo dałeś zły temat. Trzeba było np napisać że Opla kupiłeś, a Polonezy się nie nadają do jazdy bo dla 22-latków są za mało komfortowe.

No właśnie przecież wiadomo wszem i wobec że :

POLONEZ TO NAJLEPSZE AUTO WE WSZECHŚWIECIE !!!

Zaczęło się od kazirodztwa, a kończy jak zwykle. Wszystko wam się z jednym kojarzy?

-----------------