[K] Falunek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy,

Jakie fele polecacie do PF 125? Na teraz mam standardowe stalówki, pomalowane na biało ...

Ale tak mysle, nad czymś lepszym w granicach 700 PLN.
Jaki rozmiar wejdzie, jakie ET i jaki otwór centrujący?

A może którys z Was ma jakies fale tanio ładne...

te od treza wygladaly by ladnie na malej glebie. albo atsy 8 calowe ale ciezko do 7 stów

Jak masz gnać po zadupiach, zostaw serię, co najwyżej załóż od Polozeza Caro, mają delikatnie korzystniejszy ET.

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2010-02-17 13:35:39, el_comendanto pisze:
Jak masz gnać po zadupiach, zostaw serię, co najwyżej załóż od Polozeza Caro, mają delikatnie korzystniejszy ET.

no racja.

albo poszukaj zwykłych ATS 6 185/60 jakiś dystans i też będzie git.

nie zaczynaj picowania fiaciora od felunku

te felgi maja byc do auta ktore pojedzie w zlombolu ??? bo jesli tak to Ty chyba naprawde nie rozumiesz idei tej imprezy.... za ta kase co chcesz wydac na przygotowania,felgi i inne duperele kup od carva fiata ktory juz przejechal ta impreze i sie swietnie nadaje zeby znow jechac.......

Cytat:
2010-02-17 14:31:28, bimber1 pisze:
te felgi maja byc do auta ktore pojedzie w zlombolu ??? bo jesli tak to Ty chyba naprawde nie rozumiesz idei tej imprezy.... za ta kase co chcesz wydac na przygotowania,felgi i inne duperele kup od carva fiata ktory juz przejechal ta impreze i sie swietnie nadaje zeby znow jechac.......

Nie kumasz - ja nie kupiłem fiata/ów tylko na złombol. Na złombol pojedzie jedynie ze zrobionym silnikiem, hamulcami itd., a picowany będzie na później. Zresztą - czy to jest sedno sprawy? Pytam o felgi - złombol, pytam o silnik - złombol, tak będzie cały czas. To moje auto i zrobię je tak jak JA lubię, nie pod złombol, nie na oryginał, nie na sportowo i zdecydowanie nie tak, aby podobał sie klubowiczom.

MA SIĘ PODOBAĆ MOJEJ OSOBIE I MA JEŹDZIĆ TAK JAK JA LUBIE. TAKA JEST IDEA CUSTOMINGU...

Napisałeś, że chcesz robić fiata pod względem wyjazdu na zlombol, wiec jak narazie wszystkim sie z tym kojarzy.

Chciałeś umieszczać w nim silnik 1.4 od rovera, więc każdy pomyślał, że chcesz felunek też na tą okazję...

Cytat:
zdecydowanie nie tak, aby podobał sie klubowiczom.

grunt, że masz własny gust.

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2010-02-17 15:34:14 ]

moze krzywe ? bylo by git

Cytat:
2010-02-17 15:28:37, pwr79 pisze:
No jeżeli faktycznie to mają być alu fele do tego auta, to lipa... [ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2010-02-17 15:29:09 ]

Pojedzie na zwykłych stalówkach, jedynie pomalowanych na biało, bo takie mam.

Po ludziach na forum spodziewam się i prosze o pomoc, konstruktywną krytykę i opinie... Bo liczę sie z Waszym zdaniem, ale finalnie - moja kasa, moja fura, ze mnie się będą/lub nie bedą smiać.

Cytat:
2010-02-17 15:29:39, Pat_kdb pisze:
moze krzywe ? bylo by git

Dokładnie, zardzewiałe i z łysymi oponami bez powietrza
i obowiązkowo na jednej szpilce.

[ wiadomość edytowana przez: lestad dnia 2010-02-17 15:33:41 ]

praktycznie kazde fele fiatowskie wchodzą: 6 cali, 7 cali, 8 cali...od 13 do 16 bodajze, wszystko zalezy od tego po co je chcesz... najbardziej optymalne do fiata są 14 calowe, z takimi tez będziesz miał najmniej kłopotu zeby znalezc sensowne opony

to tak jak Pat_kdb pisał... ATS classic 7-8 z tym, że do 8 cali będziesz raczej musiał coś dozbierać...

Cytat:
2010-02-17 15:35:06, Poochaty pisze:
praktycznie kazde fele fiatowskie wchodzą: 6 cali, 7 cali, 8 cali...od 13 do 16 bodajze, wszystko zalezy od tego po co je chcesz... najbardziej optymalne do fiata są 14 calowe, z takimi tez będziesz miał najmniej kłopotu zeby znalezc sensowne opony

No i to jest odpowiedź na temat - dzieki . Jeszcze tylko rozmiar otworka centrującego i jakie max ET (oczywiście ujemne) wejdzie przy założeniu dupki na glebe?

Cytat:
2010-02-17 15:35:58, pwr79 pisze:
do 8 cali będziesz raczej musiał coś dozbierać...

Nie tylko do 8", do "Kultowe ATS Classic 7x13 CULT STYLE GERMAN STYLE RANT GOLF POLO GTI okazja!!!" tez trzeba dozbierac...