Moj nowy nabytek :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po trzymiesięcznych poszukiwaniach udało mi się wreszcie znaleźć to co chciałem.Akurat wypadło na ten weekend stąd moja nieobecność na zlocie.
Do rzeczy:
OPEL OMEGA A sedan 92' 2.0i CD DIAMANT
Ksiażka serwisowa i udokumentowany przebieg 175000, sprowadzona z Austrii.Stan piękny ładny .Silnik,skrzynia,dyfer - zegareczek.Blacha,zawieszenie-super.Ma pare mankamentów ale to normalka jak na ten rocznik.Zdążyłem już założyć kierownice,felgi i lampy irmscherowskie , ciąg dalszy niebawem. Oto kilka fotek:

Noo ŁADNA aby długo posłurzyła a ty jej ale żałuj że nie byłeś na zlocie było fajnie: piknikowo i pogoda dopisała.I zapoznać się można było z koleżankami i kolegami z klubu.

Pogratulować! Wygląda na to, że warta była zachodu!!!

Noo no ladne cacko Gratulacje

Oma już stoi na WR. Założyłem już sprężyny i wydech (fotki zrobie jak będzie ładnie). Dzisiaj po południu zabieram się za montaż alarmu i odcinki

Elegancka.... od razu widać ze zadbany egzemplarz>
Gratuluję.

Ladna

Ale tytul powinien brzmiec raczej "Moj nowy zabytek "

no offence

Pozdr,
Vino

Heh widze Vino znów w formie

Seba: Coś tak znajomo wyglada - ciągle to samo kupujesz

Seba, to kiedy spalisz pierwszego lacza hehehehe

Ciesze się,że wam się podoba.Szukałem 3 miesiące i wreszcie znalazłem to co chciałem.
Hehe zabytek fakt, no ale ja w takich gustuje
Niom kolor i rocznik taki, jak moja ex
Aaaa nie pale już laczy Boogie, chyba z tego wyrosłem (PS:wpadaj do mnie na weekendzie zlookać ten zabytek)
Założyłem kilka dodatkowych gadżetów, no i przed chwilą skończyłem zakładać alarm i odcinke.
cdn...

Niom dobra ,kilka fotek po kolejnych modach .Oceniajcie

Powiem tak - wszystko bardzo mnie się podoba, oprócz lusterek bo:

- jakoś te owale bardzo nie pasują do kantów auta
- zresztą ja w ogóle nie lubię takich lusterek
- lusterka Steinmetza do pakietu Irmschera? Toż to herezja

Poza tym malina

Ooo, jaki ładne felgi Irmschera.

Cytat:
2006-05-21 19:18:58, SABLE pisze:
Ooo, jaki ładne felgi Irmschera.

Nieprawdaż SABLE

Immo,fakt lusterka kwestia gustu.Też na początku się zastanawiałem jak to bedzie wyglądać,ale w/g mnie jest lux. IRMSCHER też robił takie lusterka
Te akurat są FK-Automotive.
Jeszcze musze się pozbyć na tygodniu tego spojlera z klapy, ponieważ zamiast niego pójdzie delikatniejszy IRMSCHERowski z Omy EVO500
A tak przy okazji wydech jest N-grupowy SUPERSPRINT i strumiennica zamiast katalizatora(owa juz była).
No i znowu cdn...

Cytat:
2006-05-21 20:31:40, SEBA-OMEGA pisze:
delikatniejszy IRMSCHERowski z Omy EVO500

E Seba ten z wawy? I TY piszesz że jest delikatny?
Razem z siłownikami waży chyba z 20 kg .

Cytat:
2006-05-21 21:10:52, PiotrS pisze:
E Seba ten z wawy? I TY piszesz że jest delikatny? Razem z siłownikami waży chyba z 20 kg .

Nie PIOTR, nie ten duży, tylko ten delikatny na rant klapy co pod nim jest .Tamtego dużego nawet bym się nie ośmielił zakładać.
Ale fakt - ze Strażackiej

Fakt zapomniałem, że są dwa.
Uwazaj z malowaniem bo to miękkie jest .

Cytat:
2006-05-21 21:22:03, SEBA-OMEGA pisze:
Nie PIOTR, nie ten duży, tylko ten delikatny na rant klapy co pod nim jest .Tamtego dużego nawet bym się nie ośmielił zakładać. Ale fakt - ze Strażackiej

Cytat:
2006-05-21 21:41:44, PiotrS pisze:
Fakt zapomniałem, że są dwa. Uwazaj z malowaniem bo to miękkie jest .

Wiem wiem, bo musiałem z niego zedrzeć 3 warstwy lakieru i 1 warstwe szpachli natryskowej.Popękało już wcześniej i jakiś lakiernik magik zamiast zedrzeć starą wartswe to rzucił na popękany lakier szpachle - no idiota Pytałem się już w mieszalni gdzie zawsze biore lakiery i mają mi dodać jakiś środek do lakieru po którym ma on tendencje do wyginania się.No, zobaczymy jak to wyjdzie.

I jednak spojler z Evy dostał kolor czarny mat na sezon 2006,by pasować do całości oraz z braku funduszy
Dzisiaj takze (wspólnymi siłami z moją przyszłą żoną) mieszki od ręcznego i lewarka skrzyni biegów oraz gałka dostały nową niebieską skórę.
Foty wstawię jak umyje omege

Są foty, oceniajcie