MotoNews.pl

Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam dzisiaj rano lewe przednie drzwi sie nie otworzyły (mrozik) oczywiscie próbowałem im pomóc czego efektem jest chyba urwane jakieś ciegło wewnątrz drzwi poprostu nic nie działa czy jest szansa naprawy ,oraz czy trudno zdemontować boczek drzwi,czy waro to robic na parkingu. Proszę o pomoc i rady. Pozdrawiam jurekkloda.

Cytat:
2008-11-22 09:49:24, jurekkloda pisze:
witam dzisiaj rano lewe przednie drzwi sie nie otworzyły (mrozik) oczywiscie próbowałem im pomóc czego efektem jest chyba urwane jakieś ciegło wewnątrz drzwi poprostu nic nie działa czy jest szansa naprawy ,oraz czy trudno zdemontować boczek drzwi,czy waro to robic na parkingu. Proszę o pomoc i rady. Pozdrawiam jurekkloda.

po pierwsze w temacie pisz zawsze o co chodzi co do boczków tak idzie je szybko zdemontować, problem będzie tylko z jedną śróbka
raczej jej nie odkręcisz ale da sie na tyle nagiąć boczek aby wsadzić rękę i otworzyć drzwi

dzieki poprawię się o którą srubkę chodzi i czy po otwarciu drzwi co bedę musiał wymienić czy tylko jakieś cięgło się odpieło

Cytat:
2008-11-22 10:21:59, jurekkloda pisze:
dzieki poprawię się o którą srubkę chodzi i czy po otwarciu drzwi co bedę musiał wymienić czy tylko jakieś cięgło się odpieło

jest w tej części co jest schowana za kokpitem w sumie jest ich 6. 5 jest widocznych wsadzisz rękę to wyczujesz co jest urwane ale nawet spróbuj je otworzyć

serdecznie dziękuje bedę próbował pozdrawiam jurekkloda

Próbowałem nawet nie sciągłem boczka po wcisnięciu pilota drzwi znowu działają poprostu Espero jest autem cudów. Wszystko jest ok (chyba wina mrozu). Pozdrawiam jurekloda