[s] Czesci polonez z rozbiorki - alufelgi etc.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania czesci z rozbiorki poloneza 1.4 - wszystko poza silnikiem, skrzynia, bakiem i belka zawieszenia.
Przykladowe rzeczy z cenami:
Alufelgi (za opony doplata) - 5 sztuk bardzo duzo bierznika, zapas nigdy nieużywany i wyglada jak nowy, oponki 185 70. 300zl
Zaciski hamulcowe przod - samochod hamowal jak go wczoraj przyprowadzalem. 50zl?
Tapicerka: kanapa tyl, podloga, podloga bagażnika boczki drzwiowe - bez przednich siedzen. Stan bdb. 100zl
Maska stan bdb 50
Klapa tyl stan bdb 50
Chlodnica - chyba byla wymieniana bo nawet sladu zagiecia nie ma, z wentylatorem: 100zl
i wszystko inne - pytac

Ewentualnie caly polonez bez napedu - w podlodze nie ma dziurki, przedni lewy blotnik i lewe drzwi pordzewiale - pozatym miejscowe wykwity (ranty etc) do ogarniecia (z tego co ogladalem) ubezpieczenie do konca miesiaca. 500zl
Ceny do uzgodnienia oczywiscie bo nie do konca znam wartosc czesci do poldolota.

Oferta wazna do konca miesiaca

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-11-11 22:32:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-11-11 22:33:33 ]

trzeba coś zrobić z resztkami po dawcy.

ano Powiem tylko ze ten pold uswiadomil mi ze mam w kancie zastaly przedni zwias i uklad kierowniczy. Strasznie milo ten poldon jezdzil - zwlaszcza z urwanym wydechem

tylne jarzma i zaciski są na sprzedaż??

ja tez bym sie pisal na tylne jazma i zaciski.

teraz to za późno
jak są to odrazu biore wiec nie wiem po co wogóle marnujesz klawiature
peace

to jak jago?? handlujemy??

musze was zmartwic ale tylne jarzma i zaciski poszly wczoraj do evila za 50,-

To taki chodliwy towar?? Mogie moze wiecej zalatwic - ale nie w tej cenie

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-11-12 21:49:22 ]

Była by możliwość kupienia felg ale bez opon?

Cytat:
2008-11-12 21:48:43, jaqo pisze:
musze was zmartwic ale tylne jarzma i zaciski poszly wczoraj do evila za 50,- [ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-11-12 21:49:22 ]

wiec wsio gra
dzieki za odpowiedź

Cytat:
2008-11-12 22:05:44, Tybek pisze:
Była by możliwość kupienia felg ale bez opon?

no tak jak napisalem za oponki doplata, bez 300 jesli Ci cena nie pasuje to wal na priv zaproponuj swoja, dogadamy sie.

Jesli hample sa nie lukasowe to bierem napisz mi sms-a ze swoim numrem (znowu kupilem nowy tel )

695892637 dzis zdejme wszystkie zaciski, sprawdze odpowietrzniki i porobie fotki.

up

up

opona DEBICA VIVO 185/70 jaka cena?? jedna sztuka (ewentualnie komplet opon)

interesują mnie uszczelki drzwi i bagażnika - w jakim stanie, jaka cena?