| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2008-12-31 20:42:13 Od 1 stycznia 2009 roku zawarłem umowę o ochronie prawnej w firmie DAS
Teraz w razie czego (odpukać) nie ja będę się szarpać z firmami ubezpieczeniowymi i (nie daj Boże) z naszym wymiarem sprawiedliwości, tylko wyspecjalizowana firma. DAS Jakie są wasze odczucia odnośnie tego typu ubezpieczenia?
|
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2009-01-02 00:54:34 miałem i zrezygnowałem...
po wypadku nubirą ojciec chciał żeby zadziałali w jego sprawie w PZU.... wykpili się tym, że niby nie minęło ileś tam miesięcy od zawarcia umowy ubezpieczenia, nawet żadnej porady prawnej nie chcieli udzielić.... później to samo jak dostał zdjęcie z fotoradaru, na którym nie było widać kto jechał w samochodzie... Tak samo zero pomocy, przy użeraniu się z mechanikiem, który od nas wyłudził kasę za naprawy, na które się nie umawialiśmy.... Szczytem wszystkiego było to, że oni automatycznie przedłużyli umowę na nubirę, którą my sprzedaliśmy jako wrak blacharzowi, o fakcie skasowania auta zostali powiadomieni.... no ale i tak były niezłe cyrki.... Jednym słowem NIE POLECAM ... |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2009-01-02 15:02:46 Ja mam podobne w Generali na szczęście jeszcze nie skorzystałem 70 kilka złotych za rok płacę |