[S] Robie dystanse na zamówienie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Robię dystanse na zamówienie ,materiał alu PA8. Cena do uzgodnienia w zależności od ilości i wagi dystansów. Co do schematów standardowych czyli fiat , polonez to mam . Jezeli chodzi o inne auta to trzeba by mi projekt podesłać z wymiarowaniem. No i to tyle

ile za 50 mm dystanse do fiata?

70 zł szt.

z pierscieniem centrujacym itp? jaki czas realizacji?

tak , co do czasu realizacji to myślę że tydzień max

Chciałbym zamówić dystansa do rzeczywistości

ok, jesli sie nie rozmyslisz i dalej bedziesz robil to sie odezwe poczatkiem pazdziernika musze tylko zmierzyc czy wejda 50 mm czy 40 mm, tzn 40 mm napewno wejda wiec ktores napewno wezme

50 mm troszkę grubaśnie :]

jak mi zagwarantujesz ze wejda na szpilke 100mm to biore odrazu

albo jak ci to nie robi roznicy 2 dystanse 40 mm i 2 10 mm zebym mogl wyregulowac

20mm po ile?

na szpilki 100 wejdą napewno pojawia sie pytanie ile zostanie gwintu na nakrętkę 12mm piasta ,50 mm dystans, felga z 20 mm to masz 82 mm zostaje 18 mm na nakrętke jak masz takie krótkie to oka ja mam 25 mm i mi zabrakło 8 mm :]

Nikuss 40 zł szt.

A byłbym zapomniał dystanse bez centrowania są tańsze bo nie muszę podtaczać tak dużej ilości materiału.

moge miec nakretke 17 mm. jestes pewien ze tylko 12 mm w piaste wchodzi?

no chyba ja mam gwintu 1,25 na 12 mm zrobione i weszło może 1mm może 2 mm głebiej...

Podaje ceny dla tych zainteresowanych.

Dystanse Alu :

10 mm 20 zł
20 mm 40 zł
30 mm 50 zł
40 mm 60 zł
50 mm 70 zł

jeżeli miało by być pierścieniem centrującym felgę doliczyć +15 zł
ceny są podane od szt.

czyli dajmy na to 2 x 40 mm + 2 x 10 mm z centrujacymi to jest razem 220?

na 40 mogę ci zrobić centrowanie na 10 raczej nie bo szkoda materiału ...i podwójna robota zrobię ci 2x40 z centrowaniem to masz 150 zł i 2 x10 mm bez centrowani 40 czyli 190 zł

no tyle ze w tym wypadku to 10 mm traci sens. bo przy takim walcu 50 mm musze miesc pelne centrowanie na piascie zeby cale sily scinajace nie byly przenoszone tylko na szpilki