Znowu mi się włamali #$%%

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
q.......
tym razem zamek w drzwiach pasażera i to w taki sposób, że drzwi się nie otwierają, a dziura pod klamką jest taka, że jak będzie padało, to w drzwiach będę miał basen.
Zarysowali przy oba skrzydła drzwi.

Gdzie mogę w Wawie to naprawić? Zamek i klamka do wymiany i drzwi do lekkiego klepania.
I gdize i za ile mogę założyć najtańszy alarm.

Acha, oczywiście tylko rozpierdolili zamek i drzwi, ale do auta nie weszli. Teraz mam rozwalone oba zamki.

Kurde współczuje

Zapytaj Tomka o Jego blacharza.

Alarm można założyć z Allegro. Koszt z montażem z 200-250 zł. Chyba, że pobawisz się sam

Co za amatorka...
Na poczatek zainstaluj chociaz migajaca, czerwona diode.

Ptaszyna załatwiłby to zawodowo
a tak na poważnie to Sahel co Ty za wabik w swoim autku wozisz, że masz tak często gości?

pozdrawiam wicio

wicio - On jezdzi Espero....

dokładnie - jest to jedyne espero na mojej ulicy.
Dlaczego tak często? Odpowiedź jest prosta - mieszkam na pradze.

czas zamontowac alarm...

BOKSER albo DOBERMAN bedzie ok

sahel - łączę się w bólu wiem co to znaczy ( co prawda z malacza, ale zawsze)
Na maskę mojej esperynki ktoś ostatno rzucił coś jakby kamień (zostało po tym ze 6 dziurek niektóre do gołej blachy)
Pourywał bym skur.....nom ręce i do dupy nakopał jak bym tylko wiedział kto to

GG

pie*$&@#na ludzka zawisc ;(

Okazuje się że na mojej ulicy jest zakład montujący alarmy. Najtańszy alarm kosztuje 450 PLN - chyba się skuszę.

cholernie drogi ten najtanszy... mam za 200zl ponoc b dobra i chwalona instalacje, tyle ze czujniki nie sa pod kazda blacha a po prostu na wybicie szyby, mocne uderzenie, etc.. . najtanszy za 450 to chooolernie drogo.

Piotrek zadzwoń do gościa u którego ja robiłem. Fachowiec jest z niego nie do zagięcia, Espero zna na wylot ma dostęp do różnego typu alarmów. Pracuje sam, nie ma żadnych pomagierów, biznes jest jego we własnym domu - lepiej nie można trafić.

Zbigniew Ziemiński
ul.Oksywska 20
tel.833-85-00, kom.0-603-86-66-11.

Ja też łącze się w bólu. Mnie qrwica strzela jak mi srak naptaka na maskę , a co dopiero coś takiego...

Sahel - jak chcesz wpadnij do mnie - alarm za 200 niecałe i pomogę Ci założyć (ew. Ty pomożesz mi założyc ) - żaden problem .........

Maćku,
nie taki tani ten Twój fachowiec - najtańszy alarm 470 PLN.

Jacenty - chętnie bym Cię odwiedził, ale Suwałki to dla mnie za daleko (nie mogę spuścić z oka małżonki - już niedługo rodzina mi się powiększy). Ale dzięki za propozycję.

podtrzymuje moje zdanie ze za 200zl mozna zalozyc dobry alarm, a 450-500zl to cholerna drozyzna chyba ze juz za cos swietnego

Allegro- Alarmy

Ok zgadzam się, ,że można kupić alarm za 150-200 PLN, ale jeszcze trzeba go założyć. Poza tym będę miał gwarancję i jak mi coś zacznie świrować to idę do gości i mówię, że mają to naprawić. A jak kupię z Allegro i po miesiącu coś zacznie nawalać to już nic nie poradzę.

Z drugiej strony piszecie, że 450 PLN to drogo - to podajcie namiar na gościa w Warszawie, który założy mi alarm za 200 - 250 PLN.

Dzwoniłeś do tego gościa co podałem namiary?
Za 450 to myślę że możesz mieć z czujnikiem ruchu i dodatkowym otwieraniem klapy bagażnika...

Cytat:
2003-07-21 21:27:17, sahel pisze:
Ok zgadzam się, ,że można kupić alarm za 150-200 PLN, ale jeszcze trzeba go założyć. Poza tym będę miał gwarancję i jak mi coś zacznie świrować to idę do gości i mówię, że mają to naprawić. A jak kupię z Allegro i po miesiącu coś zacznie nawalać to już nic nie poradzę.

Z drugiej strony piszecie, że 450 PLN to drogo - to podajcie namiar na gościa w Warszawie, który założy mi alarm za 200 - 250 PLN.

Ja za 250 bodajze z montazem mam alarm z cyklu 'bez bajerow' - 2 czujniczki ruchow w samochodzie + tzw standard ale bez otwierania bagaznika. Co wiecej, po zalozeniu alarm swirowal, wiec podjechalismy do kolesia i za friko usprawnil to co wariowalo.

Juz mnie wkurzalo wylaczanie samochodu z klatki bo wyl podczas deszczu... )

Cytat:
2003-07-21 21:46:45, MaciekGT pisze:
Dzwoniłeś do tego gościa co podałem namiary?
Za 450 to myślę że możesz mieć z czujnikiem ruchu i dodatkowym otwieraniem klapy bagażnika...