MotoNews.pl
9 [s] Fiat 132 bez silnika (223268/0) - PT

[s] Fiat 132 bez silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam zamieszczałem już ogłoszenie ale nie wiem dlaczego zostało usunięte więc ponawiam mam do sprzedania Fiata 132 mkIII bez układu napędowego oraz wiązki elektrycznej wtrysku, czyli buda zdjęć nie mogę umieścić. Krótki opis samochód jest w stanie dostatecznym ponieważ z zewnątrz nie ma dziur ani zbyt dużo wykwitów natomiast niestety krzywa jest prawa przednia podłużnica i trzeba wymienić z tyłu cylinderek hamulcowy oraz przednią szybę gdyż jest pęknięta cena jaka mnie interesuje to 2000zł samochód jest zarejestrowany ma przegląd i OC.Auto stoi w Warszawie kontakt 507-297-081 zapraszam do obejrzenia ewentualnie mogę sprzedać jakieś poszczególne części.

wiem ze nie ladnei komentowac, ale krzywa bude bez ukladu kierowniczego, sporej czesci elektryki i zespolu napedowego, bez zdjec i z konczącym sie OC raczej bedzie Ci trudno za 2 kafle sprzedać.

Jeżeli go nie rozbierzesz, to nawet za 200 zł będzie trudno ...

200 to dobra cena za nieruchomość

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

zlom jest po 15gr za kilo, cena do powaznej weryfikacji

Ok chłopaki czy ja was zmuszam do kupna parę osób dzwoniło do mnie o kupno całego auta więc dlatego między innymi wpisałem cenę za całe auto natomiast drugą sprawą jest to że moderatorzy chyba lekko się zdenerwowali że nie było podanej ceny za całe auto to też również dlatego podałem cenę. A jeszcze jedno układ kierowniczy cały jest, nie ma układu wspomagania (założona jest przekładnia z innego samochodu) i buda absolutnie nie jest krzywa podłużnica z przodu jest zagnieciona ku górze nie wiem co było powodem ale chyba najechanie na coś. Myślałem że znajdzie się ktoś kto będzie chciał zrobić sobie 132 z dohc a nie jak zwykle Poldiszon albo Kwadrat. Z góry thx za uwagi i pozdrawiam

do pierwszego kwietnia jeszcze daleko