[S] pompa paliwa GM do 1,5 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Produkt kompletny z filterkiem i kołnierzem mocującym na sześć otworów mocyjących.
Oznakowany hologramem GM Daewoo Auto & Technology Co. Inchon, Korea.

Pompa została zakupiona 15.01.2008r. na aukcji nr 292248060 u sprzedawcy MotoHandel-Plock (na takiej aukcji jak tutaj). Pompa od tego czasu przeleżała w szafie. Nigdy nie została założona. Produkt jest w pełni nowy. Do pompy dołączam rachunek wystawiony przez PUH Moto-Handel dnia 15.01.2008r. na 150zł. Daje to gwarancję do 15.01.2009r.

Oferta na Allegro

Cena dla memberów 100zł
Odbiór osobisty na Ursynowie lub wysyłka za 9zł.

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

[ wiadomość edytowana przez: lucas48 dnia 2008-11-07 23:48:17 ]

up

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2008-11-13 11:58:11, lucas48 pisze:
up

co "up"

A ta pompa jest odśrodkowa czy zębatkowa ?

no "up" bo spadlo za nisko i ktos moze nie zauwazyc

szczerze nie wiem o co pytasz, jest to standardowa pompa GM do 1,5

-----------------

Cytat:
2008-11-14 07:41:46, nawigator5 pisze:
A ta pompa jest odśrodkowa czy zębatkowa ?

Stawiam na krzywkową

Cytat:
2008-11-14 12:27:18, kisztan pisze:
Stawiam na krzywkową

Gdzies na forum czytałem, że oryginalne daewoo były zębatkowe ...a chinole produkują podróby odśrodkowe.

A to, że pisze GM...

niech se nawet pisze ...Горьковский Автомобильный Завод
......крупный российский производитель легковых, и лёгких грузовых автомобилей, и микроавтобусов

zgadza sie wszystko to i tak zamienniki, ale nie wiem jak Ty, ale ja sie lepiej czuje jak widze hologram GM niz made in china i watpliwa jakosc

-----------------

Wszystko się zgadza ...ja też lepiej się czuję widząc jakiś napis GM ...a w stanie nirwany jestem widząc napis DAEWOO

...ale w dzisiejszych czasach nie ma pewności, że te GM nie zostało wykonane gdzieś na łódce w Hong Kongu podczas wielkiej fali ...za miskę ryżu oczywiście

Obiektywnie rzecz biorąc to w przyszłości spośród wielu dostępnych na allegro ...własnie taką a nie inną bym kupił ...ale na razie nie potrzebuję

nic dodać, nic ująć

PS pompa dalej czeka na nowego właściciela

-----------------

pompka nadal czeka na swego "zbawcę"

-----------------