Lewarek, dźwignia hamula ręcznego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
konkretnie mieszek ochronny... w jaki sposób jest on montowany? mój jest luźny można go przesuwać przód - tył, co zaczyna być irytujące... podczas spuszczania ręcznego mieszek zsuwa się na przycisk zakrywając go.... przez co muszę to robić "na raty". jakaś rada jak to przymocować?

Cytat:
2008-11-23 14:53:01, psolarz pisze:
konkretnie mieszek ochronny... w jaki sposób jest on montowany? mój jest luźny można go przesuwać przód - tył, co zaczyna być irytujące... podczas spuszczania ręcznego mieszek zsuwa się na przycisk zakrywając go.... przez co muszę to robić "na raty". jakaś rada jak to przymocować?

w mk7 na dole do plastiku jest na zatrzaski a gora przy racce jest sciskany(wiazany wewnatrz) u mnie np. opaska do kabli

Cytat:
2008-11-23 15:04:04, mlody84-07 pisze:
w mk7 na dole do plastiku jest na zatrzaski a gora przy racce jest sciskany(wiazany wewnatrz) u mnie np. opaska do kabli

ok a jak przymocowana jest ta plastikowa część (rączka) ?

tez sie wlasnie zastanawiałem....ale powiedzieli mi tylko zeby mocno ciagnąć to wyjdzie

ok zdjąłem wczoraj plastikową rączkę hamulca.. nie widac a by były jakieś zatrzaski ani inne tego typu mocowania. widocznie trzeba ją przykleić

i jak ściągnąłeś tą rączke??

Cytat:
2008-11-27 22:12:53, jocker9003 pisze:
i jak ściągnąłeś tą rączke??

przeczytaj post nizej.......