świecące spryskiwacze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie co sądzicie?jak to wygląda z policja?bo ostatnio widze pełno aut z tym!(przynajmniej w moich okolicach)

prosze nie zakladaj tego! przeciez to wieś jak sie patrzy, to tylko moje zdanie ale przemysl to, a z tego co wiem to policja takich świecidełek nie lubi...

[ wiadomość edytowana przez: wyspa19 dnia 2008-12-01 14:37:52 ]

Cytat:
2008-12-01 14:36:12, wyspa19 pisze:
prosze nie zakladaj tego! przeciez to wieś jak sie patrzy, to tylko moje zdanie ale przemysl to, a z tego co wiem to policja takich świecidełek nie lubi... [ wiadomość edytowana przez: wyspa19 dnia 2008-12-01 14:37:52 ]

Jestem tego samego zdania

jestem stanowczo na nie a miśki zabiorą ci dowód od razu - chyba, że trafisz na miłego to będziesz wyciągał je przy nim...

hmmm

dopiero teraz dotarły te świecidełka do Murowanej ? tak blisko Poznania, a one już z 5 lat temu były nie modne

kolega Jojompf ma swoim esie takie spryski,zagadaj do niego,fotki chyba tez ma

kolega Jojompf wlasnie w piatek je odlaczyl i juz nie swica hehe ale szczerze mowiac mi sie podobalo jak swieca problemow z policja nie mialem ale znam goscia ktory podlaczyl sobie do swiatel i jak policja go zlapala to wyrywal kable hehe(ja mialem wlacznik i moglem je kiedy chcialem wylaczyc)

a wygladalo to tak:

[ wiadomość edytowana przez: jojompf dnia 2008-12-01 14:58:30 ]

nie do murowanej niee!ale jak jechałem ostatnio do swarzędza to po drodze mnie mijalo pelno samochodów w tym 2 esssi;] wiec niewiem moza jakas chwilowa nawalnica!i tak se pomyslalem z pierwszej chwili ''chyba se kupie'' a potem/teraz jakos mi sie odechcialo

[ wiadomość edytowana przez: jocker9003 dnia 2008-12-01 15:07:22 ]

Cytat:
tak se pomyslalem z pierwszej chwili ''chyba se kupie'' a potem/teraz jakos mi sie odechcialo

Cytat:
2008-12-01 15:05:38, jocker9003 pisze:
...i tak se pomyslalem z pierwszej chwili ''chyba se kupie'' a potem/teraz jakos mi sie odechcialo

i dzięki bogu

dzieki za porade koledzy;] dzieki wam zmądrzałem(chyba ) pozdrawiam serdecznie

Cytat:
2008-12-01 14:35:06, jocker9003 pisze:
Jak w temacie co sądzicie?jak to wygląda z policja?bo ostatnio widze pełno aut z tym!(przynajmniej w moich okolicach)

He he a do kompletu świecące wentylki do kół i wirujące dekle na koła! A potem stanąć 20m przed ścianą i pełny gaz

Cytat:
2008-12-02 11:43:50, zagore1 pisze:
He he a do kompletu świecące wentylki do kół i wirujące dekle na koła! A potem stanąć 20m przed ścianą i pełny gaz

Obawiam się, że 20 metrów nie starczy

Cytat:
Obawiam się, że 20 metrów nie starczy

Wszystko zależy od mocy

A tak na poważnie to super że zrezygnowałeś z tego bo wiocha straszana i niemodne od czasu wejścia na rynek

[ wiadomość edytowana przez: Tomcio78 dnia 2008-12-02 13:45:13 ]

nie nie na temat swiecacych wentyli jeszcze nie wpadlem!!!.... i dzieki Bogu ze niee