Moretty gdzie dostac wklady?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jakis czas temu zakupilem sobie autko wlasnie z tymi reflektorami super wyglada z tym ze sa pordzewiale lustra i tu rodzi si eproblem gdzie mozna to kupic?

hpt.pl - zadzwoń do tego sklepu mają w ofercie morett-y to może i będą mogli załatwić wkłady

wklad rzecz trudno osiagalna , jak mnie nie myli cos okolo 400zl sztuka jesli Ci sprowadza...

sa 2 opcje....a nawet 3

poszukac okraglych lamp z innego samochodu - fiat 125, moze golf zmierzyc dopasowac...

wrzucic soczewki z bmw

oddac lampy do zakladu gdzie regeneruja odblysniki

pytałem kiedys o wkładke do zarówki H2 w jakiejś firmie i odpowiedzieli mi że moga sprzedać ale z cała lampą -koszt 400pln
opłaca sie lepiej dac do renowacji te lustra. Na allegro jest ktoś ktop się tym zajmuje. Koszt jakies chyba 60 -70 zeta od lampy.

jak by ktos chcial to mam do sprzedania jedna moretke od strony kierowcy cena 200 zl jak cos to 508674376 lub gg 7874934

Na twoim miejscu zmierzył bym średnice wkładów i dobrał coś z dostępnych. Większość wkładów ma standardowe wymiary i widziałem nawet fiata 125 z soczewkami od bmw (ten sam rozmiar miała łada, skoda, bmw, i inne z podwójnymi reflektorami, podobnie z "dużymi" wkładami - jeden rozmiar star, jelcz, golf, mz, trabant, ikarus i cała reszta - różnice w mocowaniu i wypukłości szkła). Cała filozofia to umocowanie. Jak w fiacie był pierścień dociskający wkład, to nie było problemu. Gorzej jak wkład ma jakieś uszka do jego przykręcania. Ale to też można obejść dorabiając jakiś kosz lub nawet zrobić taki ze starego wkładu. Nie polecam lutowania lub spawania czegokolwiek do nowego wkładu, bo w miejscu podgrzania zmatowieje i zacznie odpadać.
Poszukaj czegoś w ofercie helli - ceni się ale jakość wysoka. Możesz się zastanowić nawet nad jakimiś zestawami ksenonowymi...

[ wiadomość edytowana przez: Blazey dnia 2008-12-04 21:21:51 ]