[K] Swap 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, kupie silnik a najlepiej cały zestaw swapa do maluszka
miedzy 0,9 a 1.1 Proszę o kontakt. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Zbyszu138 dnia 2008-11-12 19:48:20 ]

Cześć ja mam na sprzedanie całego Maluszka dokłanie 126 BIS z silnikiem UNO 1.0 jest to kompletny swap przełożyć i jeździć, naprawde fajny silniczek. Maluszek jest uszkodzony udeżony w lewej strony mocno nie dostał ale wahacz pokrzywiony i blachyb troche. Jak bys był zainteresowany to za całość 1500zł.

Ja mam flansze, wiązke, zamach, łape do 899 jak byś chciał jak co to pw

[ wiadomość edytowana przez: mateusz3120 dnia 2008-11-12 23:05:04 ]

najchętniej kupił bym cały zestaw...i najlepiej jak byłby SPI

ale naklejke w profilu sobie machnales lux

heh... Thx

cos nowego w temacie ??

Silnik dalej poszukiwany.... Cierpliwie czekam

o jakiej pojemnosci silnik ??

1.0 SPI najlepiej z pełnym osprzętem..

Odświeżam ... motorek dalej poszukiwany..

http://allegro.pl/item495529052_swap_1_0_do_126p_kjs.html

Cytat:
http://allegro.pl/item495529052_swap_1_0_do_126p_kjs.html

nie kupuj czasem tego gówna. Byłem i oglądałem to jeszcze jak to śmigało w poprzednim swapie (taki czarno-czerwony szit z okrągłymi lampami- na allegro kiedyś był) przejechałem do kolesia 300km w jedną stronę, ale jak zobaczyłem jak to chodzi i w ogóle jak ten "zestaw plug&play" jest zdrutowany to masakra to jest na 99% ten sam silnik- a jest on do remontu. A tak poza tym to szukaj 1.1 też miałem dylemat ale dzisiaj się przekonałem że dobrze zrobiłem wkładając 1.1 po tym jak zostałem przewieziony maluszkiem 1.1 qrwa miazga

Mam w domu silnik wraz z belka i flansza z 900 do tego drugi w czesciach. dokładnie z 127. Jezeli jestes zainteresowany to mozemy sie dogadac co do ceny.

thx Tybek za info... jak bym go kupił to by był niezły zonk.. a szczerze mówiąc miałem chęć go kupić, ale sprzedający leciał w **uja. może i dobrze ze go nie kupiłem. napisałem do kolegi skamils zobaczymy co on zaproponuje, może się z nim dogadam...

No i lipa... Skamils nie da rady wysłac mi silniczka.. szukam dalej...

Wiesz jak zrób? Poszukaj na alledrogo powypadkowych lub sprowadzonych sejczent, albo punt i zrób wszystko sam, koszt podobny, a przynajmniej wiesz że nie ma bubla albo wiesz gdzie są A dwa to masz silnik z seryjnego auta, normalnie używanego (większe prawdopodobieństwo że nie został on zajechany w poprzednim swapie) ja też szukałem "gotowca" i szczerze- dobrze zrobiłem że takiego nie kupiłem. Motor znalazłem na allegro, a resztę części także bezproblemowo kupisz.

heh... może i masz rację. Szczerze to myslałem nad tym. Tylko trochę więcej zachodu. Pózniej trzeba sie bujać z tym powypadkowym.

a jak było by z montażem silnika 1,1 MPI od fiata pandy?? jak z łapą i flanszą??