Belka tylna Rs a Xr -pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest zle nie dawno skasowałem jedna strone tylnej belki w swoim aucie,mam cały układ hamulcowy od rs-a na tył i tu zaczyna sie górka .A mianowicie ze belka z xr-a jest inna niz w rs-ie moje pytanie brzmi:
-czy to prawda
-jak bardzo sie róznia

Przejrzałem szukajke i nie ma jasnych odpowiedzi a w sklepie mówia ze róznic nie ma wiec jak to jest???????

Po mojemu jest taka sama, ma stabilizator i chyba niczym więcej nie różni się od zwykłej belki

Xr3i z silnikiem RDA mają zwykłą belkę w wersji z silnikiem RQB mają taką samą jak RS.

Cytat:
2008-12-07 21:22:52, deathrider_85 pisze:
Xr3i z silnikiem RDA mają zwykłą belkę w wersji z silnikiem RQB mają taką samą jak RS.

Dziwne
Rozbierałem XR3i z silnikiem RDA i RQB, wymontowałem dwie belki i na moje oko są takie same

na moje oko tez ale to jest tylko na oko a koles mi mówi ze na czopach nie beda pasowac ,ale na poczatku tygodnia zagadka sie rozwiaze mam nadzieje ze na pozytywna strone

Ok dzisiejsze sprostowanie wymontowałem pogieta belke i porównałem czopy z xr-a a czopy z rs-a i sa takie same jesli chodzi o mocowania do belki .

to ja belke mam

Oj wiem o tym wiem dam znac jak bede juz pewny co do zakupy mysle ze juz jutro sie okresle bo nie chce zwodzic to zle swiadczy o danej osobie i dzieki za cierpliwosc Remi

z fiesty 1.6 tez czopy pasują.

Cytat:
2008-12-07 21:37:10, czyczu pisze:
Dziwne Rozbierałem XR3i z silnikiem RDA i RQB, wymontowałem dwie belki i na moje oko są takie same

Czytałem na naszym forum kiedyś, że przez to, że RDA miały bębny z tyłu, to jak chce mieć tarczo-bębny to belkę trzeba zmienić.

[ wiadomość edytowana przez: deathrider_85 dnia 2008-12-09 18:49:04 ]

Cytat:
2008-12-09 18:48:39, deathrider_85 pisze:
Czytałem na naszym forum kiedyś, że przez to, że RDA miały bębny z tyłu, to jak chce mieć tarczo-bębny to belkę trzeba zmienić. [ wiadomość edytowana przez: deathrider_85 dnia 2008-12-09 18:49:04 ]

Nie belke a jedynie jej osprzet