Zderzak mk7 +kierunki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy oczywiście przetrzepałem forum, ale nie znalazłem...
Czy ktoś z Was dokładał do zderzaka mk7 kierunkowskazy ??
Chcę zrobić podobnie jak w mk6 RSkach kierunki mieć na dole a ze standardowych kierunków zrobić pozycyjne.
Powiedzmy że z wykonaniem nie było by raczej dużego problemu, bo ile to wyciąć 2 dziurki na kierunki i przewody podciągnąć tylko od czego (jakie auto), by ładnie pasowały/wyglądały??
I jeszcze jedno pytanko - nie powinno być problemów z przeglądem jeżeli kierunki będą z homologacją. Mam rację??

Ja mam w zderzaku i żadnego problemu z przegladem tylko w razie czego to mogem się próbowac podeprzeć dokumentacja lamp . Moje są od gofra II ale na pewno o to ci nie chodzi bo to wyglada jak przez okno..... KoniuXr3i i adus20 coś pamiętam kombinowali z migaczami w mkVII ale nie w zderzaku.

chciałem na samym dole na samym rogu coś wstawić żeby fajnie wyglądało

Stylistycznie mogłyby pasować od Scorpio - wieloryba, ale nie wiem, czy nie byłyby za duże, trzeba by je przymierzyć. Ale to by było bardziej si przy montażu tak jak w RS/XR czyli bezpośrednio pod lampą, a jak chcesz na samym dole w rogu montować to nie mam pomysłu.

na samym rogu jak chcesz to polecalbym wspawac kierunkowskaz plus kawałek zderzaka od foki I

Inaczej duzo rzezby z wygladzeniem a musi przeciez jakos to wygladac...

Ja osobiscie mam przerobione halogeny na migacze ale to sie nie liczy bo nie o to koledze chodzi