Zolte zelastwo na kole

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witka!

Podchodze wczoraj po poludniu do auta - i co widze? blokade na feli

Prawdziwi artysci chyba, bo nie wiem za cholere jak to wlozyli - miedzy nadkolem i opona jest mala szczelina...

Szlak mnie trafil - znowu kasa...

Nie dosc, ze Wapark dziala w oparciu o uniewazniona ustawe, to jeszcze ludziom parkujacym pod wlasnymi blokami zakladaja blokersy...

W nocy wracalem do domu i jeszcze raz chcialem tam zerknac, ale blokady juz nie bylo...

O co chodzi????????????????????????

moze szykuja cos specjalnego - holowanko?

az sie boje myslec...

Slyszalem, ze jest na to sposob...Mianowicie nalezy mocno skrecic kola w prawo.Ponoc wtedy nie maja mozliwosci prawidlowego zalozenia. Wiem tez ze nie maja prawa zakladac blokady na innym kole niz lewy przod..

Dzieki

Kristo, z tym zakładaniem na lewy przód to chyba nieprawda, mnie na Ws0pólnej zalożyli na lewy tył. Ja nie zapłaciłem, odmowiłem i dali sprawę do Sądu Grodzkiego. Jakiś miesiąc temu sprawa się odbyła i umorzyli z powodu braku znamion przestępstwa. Przekroczyłem czas.

Obnizyc pozadnie samochod(w przypaku A 95 mm ) i po sprawie municypki zawsze czekaja pod samochodem a ja 10 metrow dalej pale sobie a blokade moga sobie wsadzic.

pozdr

Spojz na zdjeciowke - auto jest dosc niskie.

sam byłem w szoku, że ją założyli - mysle, ze jak gotówka
przypłynie - to trzeba będzie wstawić jakieś 17-stki, do tego
dystanse - powinno byc dobrze

Swoją obniżyles o te 95 mm? - powiedz kiedy ostatnio wjeżdżałeś na jakiś krawężnik

ostatni raz na kraweznik wjezdzalem 3 lata temu-przed obnizeniem mowie powaznie
u mnie z przodu bieznik na gorze opony schowany jest w blotniku

pozdr

Uwielbiam - auta naleśniki

Zawieszenie śrubowe?, a może pneumatyka?
masz blache pod silnikiem?

Wrzuć jakieś zdjęciówki - potrzebuje inspiracji...

mam krotkie bilsteiny z regulacja twardosci i sprezyny H&R tylko troche przerobione blachy nie mam pod autem-lubie patrzec jak jadacy za mna daja po hamulcach widzac iskry z pod podwozia

pozdr

a miska olejowa?

Ja swoją już raz rozwaliłem...

miska w mojej jest strasznie wysoko!!!wszystko urwe a miski nie dotkne.zdjecia masz w lob info-nasze bestie.tylko tam jest jeszcze nie skonczona ... teraz wyglada lepiej

pozdr

Calkiem sympatyczna

3000 24v?

V12 ale niestety tylko 12 zaworkow a nie cylinderkow

Podoba mi sie ten design - widac włożoną pracę

wszystkie zbędne ozdobniki i pierdoły OUT!!!

Dla mnie to dalsza przyszłość - narazie napęd

Tylko, ze ja raczej zastosuje czarny półmat