[k] przednia belke zawieszenia do 125 szeroka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule, za rozsadne pieniadze najlepiej z okolic lodzi, czy wroclawia, ale moze byc i dalej, wazne zeby byla szersza od seryjnej w df i w dobrym stanie, moze byc z negatywem ale tez nie musi

upu upu up

nikt nie bedzie miec?

w zgejrzu na szrocie jest poldon 1.4 na handelek. O taka belke Ci chodzi ?

1.4 ma inne mocowania silnika - jemu chodzi o jakakolwiek z szerokich poldow
czemu nie rozwiercisz otworow w swojej po prostu?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-12-11 12:47:53 ]

Witam!
A co da Ci szeroka belka zawieszenia?
Najwyżej dolny wahacz będziesz miał szerzej, a górny dalej taki sam.
A skąd weźmiesz dłuższe(szersze) górne wahacze?
Bart128 miał do sprzedania za bardzo rozsądne pieniądze szeroki zawias(wahacze dolne i górne z Argenty).
No chyba że ja jakoś źle rozumuje?
Pozdrawiam!

WIK

Źle rozumujesz Polonezy nie miały gratów od argenty i były szerokie... I nie wszystkie szerokie były z silnikiem rovera.

Cytat:
jak w tytule, za rozsadne pieniadze najlepiej z okolic lodzi, czy wroclawia, ale moze byc i dalej, wazne zeby byla szersza od seryjnej w df i w dobrym stanie, moze byc z negatywem ale tez nie musi

Najlepiej jak byś dostał się na jakąś giełdę samochodową. Ja za swój zawias zapłaciłem 150pln (kpl. belka, wahacze, tarcze, sprężyny).

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2008-12-12 09:23:09 ]

ale polonezy chyba miały inaczej mocowanie górnego wachacza, co kompensowało tą szeroka belkę na dole...?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-12-12 13:18:02 ]

Cytat:
2008-12-12 09:53:16, Poochaty pisze:
ale polonezy chyba miały inaczej mocowanie górnego wachacza, co kompensowało tą szeroka belkę na dole...?

poochaty spojrzyj na topic o swapowaniu rovera na glownym
polonez mial szerzej otwory w belce dolnej, inne mocowanie do budy gornego wahacza (to przednie latwe do zrobienia), inny ten element/mocowanie wahacza przykrecany do budy (tylne mocowanie gornego wahacza) ktores koncowki drazkow dluzsze, drazki reakcyjne dluzsze.

a ten tylny element mocowania wachacza nie jest adoptowalny do kanta?wiem ze nadal zostaje problem z przednim mocowaniem, ale zawsze to juz polowa z glowy...