MotoNews.pl

Lakier brylantowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie chce malnac motocykl i w lakeirni mi powiedzieli ze mam lakier brylantowy i jak chce uzyskac głebie to conajmniej 5 wartw i lakier ok 300zl za lit ?

Panowie chce malnac motocykl i w lakeirni mi powiedzieli ze mam lakier brylantowy i jak chce uzyskac głebie to conajmniej 5 wartw i lakier ok 300zl za lit ?
fotka

I powiedzial mi za 2 elementy ten blotnik i bak 800zl z materialami ?duzo czy ok?

To wlasnie ten kolor?

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-15 21:16:45 ]

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-15 21:19:00 ]

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-15 21:19:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-15 21:21:33 ]

nie spotkalem jeszcze takiego lakieru. a plomienie trzeba robic aerografem i miec talent do malowania. a to juz inna sprawa. im lepiej umie malowac aerografem tym wiecej wezmie

to sa wsio naklejki pod bezbarwym lakierem ale chodzi mi lakier bo te 800zl to bez ogni tyle mi powiedzial z ogniami pewnie 1100by bylo

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-15 21:44:55 ]

ale brednie
to nie moze byc lakiernia tylko przydomowa stodoła

Jezu, a co Ty masz, bo o czymś takim to jeszcze nie słyszałem

Zdublowany temat
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=224294&c=45&f=20

Cytat:
2008-12-16 00:44:44, Wojo pisze:
Jezu, a co Ty masz, bo o czymś takim to jeszcze nie słyszałem

no ma lakier od jakiegos armaniego albo innego pier cardę :O

Może chodziło o lakier ceramiczny, a nie brylantowy Ewentualnie perłowy

Cytat:
2008-12-16 00:47:13, ALLka pisze:
Zdublowany temat http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=224294&c=45&f=20

Dzięki

Połączyłem, ale sprzątać nie mam zamiaru. Twoja piaskownica, Twój bajzel Na szczęście mały.

Ale po Tobie mmmmat sie tego nie spodziewałem

Pierdu Pierudu CHłopaki ponoc to nie jest perłowy niewazne pisze jak mi powiedzieli w mieszalni lakierów i dlatego pytam???

Czy slyszeliscie o tym i czy koszt materiałów to ok 400 zł o,7lit farby na 2 elementy podklad itp itd czy cena ok czy duzo? o to pytam

Cytat:
2008-12-16 06:46:47, mmmmat pisze:
Pierdu Pierudu CHłopaki ponoc to nie jest perłowy niewazne pisze jak mi powiedzieli w mieszalni lakierów i dlatego pytam??? Czy slyszeliscie o tym i czy koszt materiałów to ok 400 zł o,7lit farby na 2 elementy podklad itp itd czy cena ok czy duzo? o to pytam

powiem tak jak ja bym malowal to wystarczyly by mi ze 0.3l farby spokojnie. do tego podklad litrowa puszka kosztuje 30 zl. wiec jak dla mnie to drogo na samym materiale chce zarobic

moim zdaniem cena jest o jakies 200zl zawyzona, ale jesli to bardzo dobry lakiernik ktory sie ceni i ma pewlno roboty to cena moze byc normalna.

to sam nie wiem teraz co robic maluje koles ktory ma dobry sprzet i komore ale tez mi sie wydaje ze torszke drogawo

Druga sprawa bylem w innej mieszalni i tez mi powiedzieli ze to lakier brylantowy ze takimi własnie maluja motocykle ??? i one tyle kosztuja