LPG i S³owacja.!

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Hej w³asnie jestem po wspania³ym wikendziku na s³owacji wy³o super nakreci³em 300km po S³owacji i musze powiedzieæ drogi i znaki maja DU¯O leprze od naszych.!!! ale do ¿eczy u nich LPG jest po 18 koron czyli jakie¶ 1,85z³/L na nasze jak dlanie maja niekiepsk± dro¿yzne no nie co do PB to dok³adnie to samo co unas.!

Wiêc pamietajcie wybieraj±c siê na S³owacje pamietajcie o LPG przed granic± bedzie taniej.!

a zauwazyles dlaczego tam sa takie swietne drogi ?
bo prawie nic tam nie jezdzi hehe
w porownaniu z polska to tam na drogach jest pusto
gaz to fakt - drozszy, ale browar za to tanszy - cos za cos hehe

No niewiem czy nic Polacy tam ostro smigaj±.!!!
do Korbielowa droga po³atana od granicy w korbielowie sliczny równiutki asfalcik.! i tak po ca³ej S³owacji.!

Jeszcze dozna³em szoku jak jecha³em za traktorem on zapycha³ 45km/h i tak przez 8km bo niesz³o wyprzedziæ u nas te gnoje rolnicze je¿dz± 15km/h a traktor to nieby³ jaki¶ F1 tylko odpowiednik naszego podciwego ursusa i to nie nowy jaki¶ leciwy.!!! mia³em takieoczy jak patrza³em na licznik.!!!!!!

no tak polacy smigaja - hehe ale miejscowych nie ma za duzo
co do ciagnika - a nie bylo ostro z gorki ? bo tam albo ostro pod albo ostro z hehe

Ca³e po³udnie nawet w kraju jest drogie w przypadku LPG. U siebie tankuje po 1.25, okolice Bia³ki Tatrzañskiej do Szczawnicy itp. gaz po 1.56 max.

Jezdze po S³owacji i czy oni maja dobre drogi, hmmm nie sadze.
Chyab ze por. z polskimi - no ale Polska ma najgorsze drogi w salej Europie, czy na swiecie tego nie wiem.

Jesli chodzi o znaki to juz nie przesadzajcie, na slowacji znaki sa dla wyjatkowych sokolow. Smieszne male znaki z ktorych nic nie wynika prucz smiechu...

Pozdrawiam
FGM

znaki takie jak w czechach...jak masz wade wzroku (dalekowidzenie) to zauwazysz skret jak nie...no coz...

Cytat:
2003-08-04 23:38:18, FGM pisze:
Polska ma najgorsze drogi w salej Europie, czy na swiecie tego nie wiem.
Pozdrawiam
FGM

Ja ju¿ dawno uzna³em, ¿e w Polsce dróg nie ma - wiêc nie ma co porównywaæ z krajami cywilizowanymi, gdzie drogi s±.
W sumie to niez³y test terenowy dla osobówek.