| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-05-02 11:03:08 Jeżeli robiłeś to przy podłączonym akumulatorze, to komputer zapamiętał błąd,czyli przerwanie obwodu elektrycznego ( i to niezależnie od tego czy stacyjka była przekręcona,czy nie).
Bez scannera nie da się wykasować tego błędu.Zostaje ci tylko ASO
BTW-odważny jesteś |
sta3x63 vw scirocco G60, Aud ... Miasteczko Śląskie | 2009-05-02 22:05:01 hahaha przy podłączonym aku A tak poważnie to JaRabbit ma rację tylko kasowanie błędu |
taboon Gdynia | 2009-05-03 12:37:06 Dzięki za info. Chyba się przejadę jak będę gdzies w pobliżu.
A ile taki zabieg może mnie kosztowac? |
Rafi Klubowy Weteran Espero 2.0 Automat Legnica | 2009-05-05 22:10:22 to na pewno jest błąd który wystarczy skasowanie ale do tego potrzebny jest skaner. przerabiałem to już. 4 lata temu - 64zł w ASO i tak jak kolega pisał trwało nie dłużej niż minutę. na przyszłość odpinać akumulator należy bezwzględnie.. Jeżeli nie przerabiałeś jescze kabli od ABS-u to chętnie opiszę jak naprawiać zreszta na forum wszystko jest.. ja już wszystko przerobiłenm. poduszkę klime ABS, sprężyny, termostat, centralny zamek itp itd ale z wiekiem człowiek coraz mądrzejszy... |
taboon Gdynia | 2009-05-05 23:38:06 Chętnie się zgłoszę po poradę w razie potrzeby
Z ABS muszę powalczyc, tylko nie mam za bardzo kiedy. Co do termostatu też będę miał pytanko, ale to już inny temat. |