| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-08-01 11:35:39 a jaka jest jego cena ? tak mniej wiecej ? trzy-cyfrowa kwota ?
Stargardzie bylem rok temu po rocznik 72 |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-08-01 11:47:39 Tak od niego go kupiliśmy własnie dla Yaro....niestety teraz dopiero wyszło co za cuda robił Kruszyn z tym kantem. Podłoga stara zalana jakąś gumą, wstawione stare progi..wszystko teraz sie sypie i trzeba ratować. Yaro jeszcze go troche pomęczył bo nie wiedzial co to znaczy miec klasyka i jak o niego dbać. Ale teraz przywracany jest do 100% oryginału. Podłoge robi w zakladzie gdzie odrestaurowują klasyki. Bedzie rowniez porzadna konserwacja.
Jest troche roboty jak to w DFie ale silnik chodzi pięknie i cihutko. A ten 68 fajna rzecz ale podejzewam ze bedzie chciał za niego ok 1tys minimum. |
Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-08-01 13:32:43 Ciekaw jestem, ale drugi raz tak daleko po samochód w życiu jechać nie będe - szczególnie do Stargardu (nie obraźcie się, ale wiece skąd moja niechęć).
Fotki, fotki, fotki... Aha... Koniu, nie każdy ma mozliwość garażowania samochodu, a porządne pielęgnowanie samochodu też troszkę kosztuje |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-02 17:00:21 No Jeff, widze ze sie niezła okazja szykuje na to zebys wreszcie mial prawdziwą limuzyne Skoro Nabauab pisze, że "FACET BYŁBY SKŁONNY GO SPRZEDAĆ!!! " to chyba jest taka możliwość. Poza tym "MAM NUMER TEL. DO GOŚCIA!!! " wiec mozna zadzwonic i pogadac - to chyba oczywiste ze w ciemno sie nie pojedzie. Szczególnie że do tych Dolic (znalazłem dwie sztuki w tym rejonie Jesli sie zdecydujesz i dogadasz z gościem to ja jestem chętny na wyjazd po niego. Do konca wakacji planuje zrobic i zarejestrować lawete (taką jak pod "Z1 KRZYS" po dzwonie, na fotkach ze Zvolenia), wiec jesli nie bedzie w stanie sam jechac (nie mowie o napędzie tylko o papierach) to można by go podwieźć |
Nabauab Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2003-08-04 15:18:23 Aha więcej na forum FSO AK temacie o tym samym tytule. |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-08-06 18:01:28 BULLITT tylko nie ma kierunków w przednich błotnikach |
Nabauab Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2003-08-06 18:51:07 Jutro są fotki,popatrzcie,kto chce,to dam tel na priva,potargować się nie zaszkodzi. |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-06 19:18:59
Jak chcecie żeby z ceną dało się zjechać to lepiej niech za dużo ludzi nie dzwoni. Nalepiej nikt - niech Nabauab dowie się wszystkiego, obada autko dokładnie a potem, jak dziadkowi troche przejdzie to jedna osoba naprawde zainteresowana kupnem może zadzwonić i się umówić nawet na obejrzenie. Teraz najgorsze co może być to duże zainteresowanie, lepiej żeby dziadek myślał że wszyscy zainteresowani stwierdzili że nie jest wcale taki wartościowy... |
BULLITT fiat Kraków | 2003-08-06 20:59:28
KONIU....auto nie mialo bum....tylko porzedni wlasciciel chcial zdaje sie MRa robic. |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2003-08-06 21:46:22
jesli myslimyu o tym samym fiacie (szary klasyk) to kierunki ma orginalne tylko nie tak zamontowane. Chodzi wam o tego szarego, stojacego u Adriana? |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-08-06 23:19:19 o ile pamiec mnie nie myli to ten DF jest niebieski. Nie ma bocznych kierunków...nie wiem czy w 68 roku wychodzily jakies wersje bez bocznych migaczy...bo wiem ze np w Polsce niektore DFy fabrycznie wychodzily bez bocznych kierunków.
pozdro |