MotoNews.pl

Passat b5 2.8 vr6 jaki gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam takie pytanko jaki gaz wybrać do tego potworka passat b5 2.8vr6 193KM i czy moglibyście polecić mi jakiś dobry warsztat z okolic Wrocławia gdzie by mi go założyli.

jak we Wrocku to nie tu
http://www.myomega.ovh.org/podstrony/porady/landirenzoomegas/mojeproblemy/mojeproblemy.htm

z doświadczenia wiem że trzeba ten zakład omijać z daleka poza pasatem mam jeszcze nubire juz zgazowaną, byłem u nich tylko raz i więcej tam nie pojade, teraz wychodze z założenia że lepiej podpytać na forum jak mi coś tam nie gra i samemu grzebać niż oddać samochód do partaczy

dokładnie taki model zrobiliśmy na stagu 300 do niemiec i jak narazie nul problemów. z tego względu ,że do niemiec byliśmy ograniczeni do wtryskiwaczy GIAC, reduktor ZAVOLI na 250KM ZETA S. sterownik wiadomo STAG 300.

Cytat:
2008-12-18 12:26:50, suchy098 pisze:
Witam mam takie pytanko jaki gaz wybrać do tego potworka passat b5 2.8vr6 193KM i czy moglibyście polecić mi jakiś dobry warsztat z okolic Wrocławia gdzie by mi go założyli.

ja bym do staga 300 dał wtryski magic jet i reduktor może byc zawoli albo skorpion, albo eg150/200. Polecam jednak skorpion bo dobry i polski. Bardzo dobry.

[ wiadomość edytowana przez: hydrol dnia 2008-12-20 20:59:19 ]

ja bym zostawił te wtryski GIAC ale SKORPION jest naprawde b.dobry. lepszy od ZAVOLI.

Cytat:
2008-12-20 20:58:04, hydrol pisze:
ja bym do staga 300 dał wtryski magic jet i reduktor może byc zawoli albo skorpion, albo eg150/200. Polecam jednak skorpion bo dobry i polski. Bardzo dobry. [ wiadomość edytowana przez: hydrol dnia 2008-12-20 20:59:19 ]

Suchy, zapraszam. Z Wrocka już do mnie ze 4 osoby przyjechały, piąta jest umówiona na najbliższy tydzień.
Szczegóły na priv.