życzenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Najserdeczniejsze życzenia Świąteczno-NOworoczne, dużo poczucia humoru, pięknych łączności i spełnienia marzeń.

Spokojnych i radosnych. igiers

Zdrowych wesołych i spokojnych świat i szczęśliwego nowego roku. Mechanior

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2009, a także szerokości na drogach.
Życzy Sylwester

I my chcieliśmy życzyć koleżankom i kolegom z LKP wszystkiego najlepszego na Święta Bożego Narodzenia!!!

Leszek i Monika

Zdrowia, szczęścia, pomyślności
Nie połykajcie z karpia ości.
Nie jedzcie bombek, nie palcie siana,
Jedzcie pierogi, lepcie bałwana
A w sylwestra pijcie do rana!
Wesołych:]

Přeji všem veselé Vánoce, bohatého Ježíška a klidné pohodové svátky!

(no poprostu wesolych swiat)

Wszystkiego dobrego - duzo zdrowia, spokoju, radosci i milosci na czas Swiat Bozego Narodzenia oraz caly nadchodzacy nowy rok dla wszystkich milosnikow Lady i ich rodzin. Pozdrawiam.

Zycze Wam(jak i sobie) drodzy klubowicze, sympatycy i przyjaciele LKP aby tloku w naszych Ladach poruszaly sie tak samo sprawnie jak Mikolaj w kominie Wesolych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia.

Witam
Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia, Klubowiczom, Sympatykom, Przyjaciołom i ich Bliskim. Spokojnych i rodzinnych świąt.

No i teraz zycze szczesliwego nowego roku!

serdeczne zyczenia dla posiadaczy ładnych autek. szerokosci, bezawaryjnej jazdy i z daleka od sympatycznych misiaczków.

Wszystkiego najlepszego w 2009

Pozdrawiam
igiers

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was i Waszych Ładnych

Najlepszego dla wszystkich w nowym 2009

Ja też się przyłanczam do życzeń - gumowych drzew w nowym roku i bezawaryjnej jazdy.

To i ja dołączę swoje skromniutkie życzenia witając wszystkich po dłuuuugiej nieobecności

Cytat:
2009-01-04 20:16:45, humel pisze:
To i ja dołączę swoje skromniutkie życzenia witając wszystkich po dłuuuugiej nieobecności

A ja razem z żoną składamy Ci Łukasz najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin....i zmiany kodu z przodu Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.

pzdr

Cytat:
2009-01-04 22:55:43, zax pisze:
A ja razem z żoną składamy Ci Łukasz najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin....i zmiany kodu z przodu Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. pzdr

Dziekuje serdecznie - fajny mi Aga wysmyczyla torcik, co nie ?? )
Wspomnienia wrocily...