MotoNews.pl

Lampy LED w espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dorwałem katalog gdzie znalazłem zestaw led do nontowania w espero niesety nie idzie go dostac w polsce chyba że źle szukam
znalazłem na ebay-u w niemczech za 190 zł klik
ale zdjęcia jak to wygląda nie dali może ktoś gdzieś coś kogoś ten teges bo bym z wielką chęcią kupił do swojego przyszłego projektu

Cytat:
2009-01-12 17:12:16, greenberg pisze:
Dorwałem katalog gdzie znalazłem zestaw led do nontowania w espero niesety nie idzie go dostac w polsce chyba że źle szukam znalazłem na ebay-u w niemczech za 190 zł klik ale zdjęcia jak to wygląda nie dali może ktoś gdzieś coś kogoś ten teges bo bym z wielką chęcią kupił do swojego przyszłego projektu

ale to chyba są tylko takie postojówki naokoło normalnych lamp. tak mi sie wydaje, ale niemieckiego nie znam wiec zgaduje

Pozdr.

Cytat:
2009-01-12 17:29:17, robertkaluza pisze:
ale to chyba są tylko takie postojówki naokoło normalnych lamp. tak mi sie wydaje, ale niemieckiego nie znam wiec zgaduje Pozdr.

no własnie nie
to są te zestawy na wzór nowych audi podobno zastępują światła postojowe.
katalog mam od syna taksiarza co ojcu w bejcy zainstalował i całkiem jasno świecą nawet nie wiem czy nie tak mocno jak dzienne

Cytat:
2009-01-12 17:32:22, greenberg pisze:
no własnie nie to są te zestawy na wzór nowych audi podobno zastępują światła postojowe. katalog mam od syna taksiarza co ojcu w bejcy zainstalował i całkiem jasno świecą nawet nie wiem czy nie tak mocno jak dzienne

z tego co piszą o ile zrozumiałem to są światła dzienne ale mnie one wyglądają na jakieś tandetne badziewie a'la lampki choinkowe made in china ale za 200 zł to chyba nieporozumienie jakieś. Jeśli to są dzienne to chyba to wchodzi pod pozycje bo jak inaczej to podłaczyć. Z drugiej strony moze ktoś majętny sobie kupi te koraliki , założy i zrobi foty to się wtedy ustosunkujemy do tego fantazyjnego tjuningu

Prawdopodobnie to jest taka listwa Listwa LED

porzadne i z homologacja dzienne swiatla LED produkuje hella nazywa sie to Hella LEDayLine , nawet niezle wyglada ale zanim zobaczycie ceny to usiadzcie. Np:
http://www.allegro.pl/item521209686_swiatla_do_jazdy_dziennej_hella_10_led_homologacja.html

Cytat:
2009-01-12 21:24:43, Zzzz pisze:
porzadne i z homologacja dzienne swiatla LED produkuje hella nazywa sie to Hella LEDayLine , nawet niezle wyglada ale zanim zobaczycie ceny to usiadzcie. Np: http://www.allegro.pl/item521209686_swiatla_do_jazdy_dziennej_hella_10_led_homologacja.html

rzeczywiście kosmos ale to u nich normalne ale zwykłe tj. żarówkowe dziennne kiedyś tyle u nich kosztowały.