MotoNews.pl

[Apel] Fiat Mirafiori za cene złomu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, mam do Was taki apel: pod Rzeszowem jest do oddania za 350zł do negocjacji owy Fiat. Przymierzają się do niego rzeszowscy tjunerzy w celach prawdopodobnie "do skatowania". Czy jest ktoś z Rzeszowa lub okolic żeby go obejrzeć i zabrać choćby na części?

Info jakie dostałem na innym forum odnośnie tego auta:

"to tak Panowie wiecej info o fiacie .fiat znajduje sie w trzcianie silnik pali,długo stał pod chymurka przykryty ale lakierek i buda nawet w dobrym stanie kolorek jakies taki niebieski, polerke strzelic i lakierek bedzie piekny a wiecej info to na gg prosze pisac to sie dogadamy.oto mój numer gg:13541229

[ Dodano: 2009-01-06, 22:23 ]
własnie gadałem z kumplem to cena wywoławcza jest 350zł ale koles spusci z ceny"

podaje numer telefonu (zostało podane na forum publicznie więc i ja wklejam do wglądu): "888567469 info o fiaciku" nic więcej.

nawiązano kontakt i wszystko wskazuje na to że mirafiori zmieni właściciela i nie będzie pocięte na zlom

Zawaliście i oto chodziło

tak z ciekawosci z jakim motorem ten fiat?

chyba 1,6

z tego co sie dowiedziałem 1,6 OHC

jest jeszcze do sprzedania Łada 2106 (przynajmniej wygląda na nią) stan z zewnątrz super (widziałem przejazdem) na pewno nie za cene złomu Ktoś takiej nie poszukuje?

Albo BMW 735i amerykańską wersje ze skórą, rekin (stan średni - mam zdjęcia), jeżdżący, przednie nadkola zaczynają znikać, podłoga nie wiem jak

[ wiadomość edytowana przez: jacq3 dnia 2009-01-08 13:57:11 ]

fiołek tutaj Ci przyznam racje i oby więcej takich przypadków mógłbyś ocalić. Byle by takie auta nigdy więcej nie spotkał los na złomie.
Pozdro

jakby kto przyjezdzał po to do rzeszowa to chetnie pokieruje gdzie i jak dojechac

Tu jest filmik jak jakiś !@$#$#%^ zakatowałwłaśnie mirafiori napisałem do niego ale juz bylo za późno......żyletki

u nas całego Mirafiori wpakowali w kontener, Alfe 75 ktoś bestialsko przeciął w pól i oddał na złom no i argente też w ten sposób załatwili. Więc podłość ludzka nie zna granic bo jak chcesz odkupić od nich auto to Ci krzyczą 1500zł a jak chcesz oddać to 300, a jak im dajesz 500 bo i tak trafi w kontener to nie bo się nie opłaca.

Pany a takie coś? Auto na chodzie, wyciągnięte z ziemi. Jak ktoś zna jakiegoś fana BMW niech pchnie info dalej.

a może staszek go weźmie?

W Kaliszu od przynajmniej roku w podobnych pokrzywach parkuje Fiat 131

2:20 http://pl.youtube.com/watch?v=OwG-FucrsvE

to chyba dzieło Barta

Cytat:
2009-01-08 22:51:34, Robert_Sr99 pisze:
W Kaliszu od przynajmniej roku w podobnych pokrzywach parkuje Fiat 131

spróbój się coś dowiedzieć może się da odratować

Cytat:
to chyba dzieło Barta

spadaj

ale widac jak zgnita byla ta moja regata, tu gosc z podobna predkoscia stuka w drzewo i co? zagial zderzak i pas tylny moze? a w regacie sie zalamala podloga zaraz za bakiem a przed tylna belka do tego stopnia ze zagielo przewody paliwole i silnik zgasl po 30 metrach

Ile za tego BMW??

nie wiem, nie rozmawiałem z właścicielem. Masz numer telefonu to dzwoń.

Witam, jestem nowy, link podesłał mi znajomy z youngtimer.pl

Jestem bardzo zainteresowany tym BMW, niestety numer na szybie jest nie prawidłowy

Dzwoniłem z kilku telefonów pracujących w różnych sieciach i cały czas słysze komunikat "Numer jest nie prawidłowy..."

Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji gdzie dokładnie znajduje sie ten pojazd? Chyba w Reszowie, ale na jakiej ulicy?

Za wszelkie informację z góry dziękuję