Rozwalilem miske

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis rozwalilem miske olejowa w mojej ladnej,jest zgnieciona na rowno z belka, koledzy z trojmiasta , macie moze jakas miske na zbyciu?

miską to bym się nie martywił za mocno na twoim miejscu bo jestem ciekaw jak przeżył to smok od pompy oleju

rozkrecilem miske, smok sie odlamal,powiedzcie jakie koszta mnie czekaja.

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2003-08-17 14:46:59 ]

No właśnie, ta nieosłonięta miska to trochę kłopot, szczególnie jak sie ma obniżone sprężyny i niskoprofilowe opony. Nie wiecie czy osłony miski od kanta pasują do łady? A może można kupić gotowe osłony do łady, bo jak zauważyłem sa tam miejsca, gdzie można "coś" przykręcić (takie 2 zgrzane nakrętki za zderzakiem).
Pozdrawiam
Janosik

franc jak masz ochotę to przyjedź do mnie do Łodzi to ci dam i miskę i pompę oleju będzi cię to drogę kosztowało bo mam cały silnik na zbyciu a raczej oddani tyle że do remontu i nawet za darmo nikt nie chce go zabrać - zgroza
oczywiście mam 1.5

Witam
nie wiem jak w innych modelch ład ale u mnie w 2104 jest taka osłona miski olejowej z grubej blachty przetłoczonej i z otworami na spust oleju. Mocowana jest czterema śróbami, dwoma do belki pod silnikiem i dwoma do nadwozia. Aktualnie jeździ w bagażniku (po wymianie rozrządu).
Muszę ją przykręcić bo nieraz się przydaje.

Pozdrawiam
PRYMI

operacja miska zakonczona, po dlugiej pracy udalo sie, trzeba bylo podniesc silnik, za darmowa pomoc i uzyczenie narzedzi dziekuje pracownikom zakladu AUTO CAROS w Gdansku.

ja tez ostro mam miche zgnieciona, ale smok chyba nie odpadl bo jezdze juz tak od maja i nic sie nie stalo. no a zeby miske wyciagnac to trzeba odkrecic silnik od poduszek i deczko uniesc to jest lekkie przegiecie.