MotoNews.pl

[Przyjme,Kupie] Meble

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezeli Ktos Planuje w najblizszym czasie sprzedac swoje meble a sa one w dobrym stanie to pisac.Wyprowadzam sie na swoje a niestac mnie zeby odrazu cale mieszkanie umeblowac ze salonu:-/

Jeśli interesuje Cię kurs do Piaseczna, to mam do sprzedania meble do salonu, Black Red White, w dobrym stanie, za pół ceny katalogowej.

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2008-12-30 15:28:49 ]

Cytat:
2008-12-30 15:28:05, -JACO- pisze:
Jeśli interesuje Cię kurs do Piaseczna, to mam do sprzedania meble do salonu, Black Red White, w dobrym stanie, za pół ceny katalogowej. [ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2008-12-30 15:28:49 ]

dobre zamiast 4000zł tylko 2000zł dobre

Cytat:
2008-12-30 16:01:04, markon pisze:
dobre zamiast 4000zł tylko 2000zł dobre

Możesz jaśniej

Cytat:
2008-12-30 17:59:21, -JACO- pisze:
Możesz jaśniej

pracowałem w tym dziale i wiem na jakim poziomie jest firma BRW i jakie ma ceny są to piękne mebelki ale ceny też mają ładne

eeee spoko, ceny będą promocyjne

sorry, ale brw to dla mnie synonim kompletnego szajsu, meble z lichych płyt pilśniowych (nawet nie paździerzowych) i gówniane wykończenie papierową okleiną
W sklepie jak przykleją cenę do takiego "mebla" taśmą klejącą, to po odklejeniu zostaje biały ślad, bo taśma odkleja się razem z tą "oblkeiną"

eee tam, chyba przesadzasz.

Miałem komplet do salonu przez 6 lat w poprzednim mieszkaniu.
Na większości mebli nie widać większych śladów zmęczenia.
Do tego z tego co pamietam nie były w jakiś zaporowych cenach, a desinersko są naprawdę OK, zwłaszcza porównując wygląd do ceny.

Oczywiście meble BOCONCEPTU są wykonane lepiej, z lepszych materiałów, ale na one są 10 razy droższe.

Większość medli "kupnych" jest wykonane z płyty, no chyba, że weźmiesz w/w BOCONCEPT albo zamówisz u stolarza na wymiar.

Ta ostatnia opcja (obecnie przerabiam) też wychodzi naprawdę drogo.

Cytat:
2008-12-31 15:23:05, Robert_S pisze:
sorry, ale brw to dla mnie synonim kompletnego szajsu, meble z lichych płyt pilśniowych (nawet nie paździerzowych) i gówniane wykończenie papierową okleiną W sklepie jak przykleją cenę do takiego "mebla" taśmą klejącą, to po odklejeniu zostaje biały ślad, bo taśma odkleja się razem z tą "oblkeiną"

podobne mebelki robi BogFran system Clasik może pomylili etykiety

Jeśli interesuje Cię dojazd do Rybnika, to moi rodzice właśnie wymienili meble i została im rogówka w dobrym stanie i jeszcze jedna mniejsza kanapa. Pewnie za symboliczne pieniądze to odstąpią. Jak co to dzwoń do mnie na 506 305 806
Pzdr
Kirys