Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Torp12 Klubowy Weteran Było Daewoo Espero Warszawa | 2010-03-31 09:58:15 Zawsze jest tez Pstruś ![]() |
![]() Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2010-03-31 17:31:29
To żeś wytłumaczył chłopakowi ![]() Na Maszynowej go już niema, Agent Tomek_M coś wspominał ze jest na Krakowskiej 285 albo coś w ten deseń Moze napisz co ci się dzieje u Pstusia nie postoi 2 tyg chyba zeby ochronę codzień opłacać %%% ale to nie oplacalne |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2010-03-31 20:23:22
A gdzie ja o Maszynowej piszę? ![]() P. Sławek urzęduje mniej więcej między Instalatorów a Bakalarską - jak pisałem, za mostem w prawo (bodajze w drugą) i w podwórko. ![]() |
![]() slawek_p Klubowy Weteran Vectra C /Astra G/ P ... Jasienica | 2010-03-31 21:32:19 No cóż miałeś ogromnego pecha, że taki egzemplarz trafiłeś. Ale nie przejmuj się Espero to mechanicznie proste auto i wiele rzeczy za pomocą porad kolegów z klubu uda Ci się samemu usunąć. Jeśli chodzi o mechanika to Ci nic nie poradzę, bo wszystko na bieżąco sam robię, ale z plotek na mieście wiem, że pan Sławek jest bardzo dobry. I głowa do góry, jeszcze polubisz ten samochód ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2010-04-07 13:39:46
Możliwe, że padnięty wybierak w wewnętrznym mechaniźmie zmiany biegów.
Czy przed padnięciem pompy było tak samo,czy zrobiło się to dopiero po? Wystarczy,że przewód gdzieś się przetarł i robi zwarcie. |
![]() lucas48 Klubowy Weteran ![]() BMW 530i Warszawa Ursynów | 2010-04-19 12:12:36
601 230 990 ----------------- ..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::.. |
halik Espero 2.0 LPG Warszawa Ochota | 2010-04-19 13:40:55
na al. Krakowskiej 285. dodam, że był tam u niego jeden bordowy esperak z taxi więc tam się skierowałem, chociaż nie było to miejsce rozpoznane przez kolegę Af1986, tamto wskazane - rozpoznane przez niego na zdjęciu jako prawdopodobne, puste było i zamknięte na 4-ry spusty-czyli od wjazdu na prawo, ja byłem przy tej większej hali zaraz na lewo od wjazdu, pochodziłem i popytałem, ale nie znalazłem. Jak na złość wysiadła mi bateria w komórczaku, więc zadzwonię jutro, ale póki co to zostawiłem po raz kolejny u pierwotnego wykonawcy na poprawki i siedzę sobie właśnie w knajpce z malowniczym widokiem na staw szczęśliwicki czekając na autko i pracując ![]() ps.: chyba że to ten p. Sławek, tylko podchodzi nieufnie, przynajmniej do nowych ![]() [ wiadomość edytowana przez: halik dnia 2010-04-19 13:51:46 ] |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2010-04-19 20:02:13 Z tego, co pamietam, to w prawo z Krakowskiej czy Grójeckiej, w prawo i jeszcze raz w prawo. ![]() W tym wątku masz parę zdjęc. |
halik Espero 2.0 LPG Warszawa Ochota | 2010-04-19 21:46:08
jak sobie poczytałem, popatrzyłem i porównałem z tym co ja kupilem.... ech.... no ale cóz - byłem dokładnie w tym miejscu co na zdjęciach i zamknięte było, ale za to dzisiejszy 2krotny nalot na mechanika co mi zrobił pierwotnie zaowocował - wreszcie działa i nie muszę go pchać do tylu ![]() ale telefon do p. Sławka przyda się - na pewno coś jeszcze do zrobienia miałem, tylko zapomniałem z wrażenia że wreszcie, po prawie 2 miesiącach mogę wsiąść do samochodziku który odpala i ma wszystkie biegi ![]() ![]() ![]() |