Spotkanie z Januszem Kuligiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniu 2 sierpnia około godziny 16 przed krakowskim EMPiK-iem (na Rynku Głównym 5) będzie okazja do spotkania z Januszem Kuligiem.

Zapowiadana jest również prezentacja samochodów Janusza tj.: Mitsubishi Lancera EVO VI oraz Forda Focusa WRC.

Spotkanie organizowane jest przez EMPiK, więc trudno powiedzieć co to będzie - w zapowiedzi prasowej napisali, że "wielbiciele wyscigow beda mogli obejrzec rajdowe samochody" (no comment)

to będzie ten super Focus WRC co był na targach w Krakowie? jak tak to wypas

tyle tylko ze jak w poprzednim roku bylo na rynku wlasnie spotkanie z rajdowcami tzn Kuligiem Czopikiem i Beltowskim to sie Kulig nie popisal bo przywiozl jedna wielka atrape WRC buhehehe ale byl wylew przy ogladaniu tego cacka

Cytat:
Kulig (...) przywiozl jedna wielka atrape

wlasnie o tym mowi schwepes.
na "tuning show" byla tylko atrapa

tak mówicie jak by to sam kulig był włascicielem rajdówki jaki atrapy...
co do

cos mi zdanie wcieło jedno smieje sie z tego cytatu rysia "wielbiciele wyscigów..." wtopili na wstepie

hehe poczekamy do soboty to zobaczymy co pokaze tym razem
pewnie ta sama atrapa bedzie no moze misiek przynajmniej bedzie prawdziwy

oby bo tak to niebedzie co ogladac

przejde sie tam az z ciekawosci i postaram sie zrobic jakies fotki to bedzie sie moze potem z czego smiac

Cytat:
2003-07-30 21:30:17, NeW pisze:
przejde sie tam az z ciekawosci i postaram sie zrobic jakies fotki to bedzie sie moze potem z czego smiac

zrób fajne fotki tak czy siak, napisz krótką relację, i wrzucimy to na stronę

Cytat:
2003-07-30 21:31:55, Konrad_P pisze:
Cytat:
2003-07-30 21:30:17, NeW pisze:

zrób fajne fotki tak czy siak, napisz krótką relację, i wrzucimy to na stronę

no nie ma sprawy zrobie ile tylko bede mogl

atrapa full wypas

też z ciekawości sie tam pokaże

Pewnie jak w zeszlym roku bedzie to show car,a nawet napewno

Jeżeli ktoś był to niech zda realcję, bo może warto było jechać na to

Na spotkaniu byla straszna lipa wogole sie nie oplacalo przyjechac no chyba zeby ogladnac ta atrape bo N-ka oczywiscie nie dotarla a wszystko wygladalo tak ze Janusz pogadal troche i tyle wszystko trwalo godzine jedyna atrakcja byl konkurs w ktorym mozna bylo wygrac przejazdzke z Kuligiem zdjecia beda jak tylko przesle Kondarowi

szkoda pisac. moje "spotkanie" trwalo okolo 30 sekund - poprostu przeslismy dalej, nawet sie nie zatrzymujac...

na szczęście nie marnowałem czasu na to spotkanie i nic nie stratciłem z tego powodu, następnym razem też oleje sprawę

hee a moze kulig tez jezdzi taka atrapa bo jak tak to niezłe wyniki ma

ehheheh campus wreszcie dobrze gadasz

Campus nie gadaj pierdół bo wiem ze jestes fanem kuzaja, ktorego ja nie lubie i to raczej do niego mozna sie poprzypierniczac ze jest przecietnym kierowca a kulig wg. mnie jest lepszy a takie posty w stylu "moze tez jezdzi taka atrapa" to darujcie sobie bo ludzie ktorzy czytaja top forum pomysla ze tu dzieci z przedszkola pisza posty, mnie tez smieszy ze przywiezli atrape a nie rajdowke ale nie bede ocenial jego umiejetnosci po tym ze sponsorzy maja "show cara" na pokazy z publicznoscia a nie prawdziwego wurca