532 jaki to kolor w palecie malca??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taki mam wpis na tabliczce znamionowej, a że malec ma już dużo latek to sie zastanawiam czy wogóle ma orginalny kolorek, z góry dzięki

beż jasny

przepraszam, ze sie wtrące, posiada ktoś palete kolorów RAL??

To w takim razie nie wiem co mam za wynalazek, bo kolor malca teraz to zielony, a wcześniej był pod nim czerwnoy, ciekawe gdzie jest ten beż?? No ale teraz przynajmniej wiem ze to nie jest buda z 79, przynajmniej dużo prawdopodobieństwo

Cytat:
2005-09-25 23:42:49, Try3ek pisze:
To w takim razie nie wiem co mam za wynalazek, bo kolor malca teraz to zielony, a wcześniej był pod nim czerwnoy,

..a wcześniej przystanek MPK.

Cytat:
2005-09-25 23:23:51, grzesxxxx pisze:
przepraszam, ze sie wtrące, posiada ktoś palete kolorów RAL??

Znaczy się, o TO Ci chodzi?

Cytat:
2005-09-26 07:04:52, dooh pisze:
..a wcześniej przystanek MPK.

No to mnie teraz zagiołeś z tym przystankiem MPK... może tak jaśniej??

stary jak nie mozesz dobrac koloru to przemaluj go całego i juz bedziesz miał bieżacy numer koloru twojego "fałweja"

Nie chodzi mi o to że chce wracać do starego koloru tylko sie zastanawiam co to jest za karoseria jeżeli nie ma orginalnego koloru.

jest to karoserja umalowana nieorginalnym lakierem i cała technika oj oj

Cytat:
2005-09-25 23:42:49, Try3ek pisze:
To w takim razie nie wiem co mam za wynalazek, bo kolor malca teraz to zielony, (...) ciekawe gdzie jest ten beż??

Może to był kiedyś beż, ale za rzadko go myłeś ?

Cytat:
2005-09-26 22:15:59, Cytryn_126 pisze:
Może to był kiedyś beż, ale za rzadko go myłeś ?

Myłem tyle już go że zielony powinien zejść więc raczej to nie to, a czy po nr karoseri można dojść do rocznika??

a jak miał przebite nr to co ??

Cytat:
2005-09-26 22:41:09, Try3ek pisze:
a czy po nr karoseri można dojść do rocznika??

Tjaaa. Zapisujesz sobie nr na kartce, idziesz do telefonu, kręcisz do Fabryki, jak będziesz miał trochę szczęścia i trafisz na kogoś miłego, kto akurat będzie miał trochę czasu wolnego i zechce Ci w tymże czasie poświęcić część swej uwagi, a jeszcze przy okazji będzie miał dostęp do takich danych, to kto wie....
Reasumując, przy duuuuużym zbiegu okoliczności, istnieje na to cień szansy