Tapicerka tylnych drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś zmierzyć +/- jaka jest szerokość i wysokość tapicerki w tylnych drzwiach?
Chcę zdjąć tylne boczki. Będę musiał dokręcić do drzwi płytę i nie wiem w jakim rozmiarze kupić

Machoń czy jakieś egzotyczne afrykańskie drzewo?

Cytat:
2009-02-04 20:17:51, -adam85- pisze:
Może ktoś zmierzyć +/- jaka jest szerokość i wysokość tapicerki w tylnych drzwiach? Chcę zdjąć tylne boczki. Będę musiał dokręcić do drzwi płytę i nie wiem w jakim rozmiarze kupić

jednej rzeczy nie rozumiem:dlaczego My mamy to zmierzyć?
Ty nie potrafisz obsługiwać miarki?
Masz drzwi i tapicerkę to se sam zmierz.To takie proste.

Cytat:
2009-02-04 22:32:51, rysiu1 pisze:
jednej rzeczy nie rozumiem:dlaczego My mamy to zmierzyć? Ty nie potrafisz obsługiwać miarki? Masz drzwi i tapicerkę to se sam zmierz.To takie proste.

Gdybym miał auto w garażu to nie prosiłbym o to.
Racja "to takie proste" wystarczy przejechać 100km i samemu zmierzyć
Myślałem, że to nie będzie zbyt duży problem dla osób które mają samochód gdzieś pod domem.

jutro rano zmierzę

Cytat:
2009-02-05 00:13:16, -adam85- pisze:
Gdybym miał auto w garażu to nie prosiłbym o to. Racja "to takie proste" wystarczy przejechać 100km i samemu zmierzyć Myślałem, że to nie będzie zbyt duży problem dla osób które mają samochód gdzieś pod domem.

Nie napisałeś że auto stoi bóg wie gdzie więc sie nie dziw że jest zjebka.

Pytanie nieaktualne, już kupiłem płytę na tylne drzwi....i nie jest to machoń. Jest to płyta carbonowa w celu drobnego obniżenia masy...chociaż same boki niewiele ważą

Cytat:
Jest to płyta carbonowa w celu drobnego obniżenia masy...

Co ty budujesz? Jakieś auto do wyścigów na 1/4 mili? Na podstawie Esperyny? Szacuneczek.

Dzięki za pomoc tak jak wyżej napisałem...płyty kupione. Temat można zamknąć.

P.S.
Samochód cały czas jest modyfikowany ale nie pod 1/4mili bo to nudne

To daj jakies zdjecia i moze jakis opisik co tam ciekawego masz W profilu masz 2,0 Turbo? Is it true?:]

It's true...fotki i opis dam jak skończy się kolejny etap modyfikacji

Cytat:
2009-02-06 08:07:13, -adam85- pisze:
Pytanie nieaktualne, już kupiłem płytę na tylne drzwi....i nie jest to machoń. Jest to płyta carbonowa w celu drobnego obniżenia masy...chociaż same boki niewiele ważą

Jakbyś się rozmyślił ...to mam trochę siatki ogrodowej [starczy na kilka esperaków]

siatkę okienną na komary też mam - jest wagi nic nie pobije

Cytat:
2009-02-06 23:02:09, -adam85- pisze:
It's true...fotki i opis dam jak skończy się kolejny etap modyfikacji

opisz jak sie jezdzi na amorkach KONI
no i hamulce masz chyba dosc ciekawe...

Kupił od Jadźwina.

Cytat:
2009-02-08 09:22:17, Esperynek pisze:
Kupił od Jadźwina.

a napiszesz mi co kupiłem? Poznałem Jadźwina ale nie przypominam sobie, żebym coś od niego kupił...kolega wie lepiej?

Co do amorków Koni to jest to wersja sport z regulacją zewnętrzną. Zakres regulacji jest całkiem spory i może być miękko lub całkiem twardo zestrojone zawieszenie. Do tego sprężynki Eibach dają rewelacyjne trzymanie na górskich zakrętach pow. dopuszczalnych prędkości. Hamulce również dają rade przy szybszej jeździe na odcinku spod Golgoty przez Salmopol do Wisły. Z prędkości max również sprawnie hamują

Carbon już jest, jeszcze troche i będzie na drzwiach

[ wiadomość edytowana przez: -adam85- dnia 2009-02-09 14:46:50 ]